Pocituvan gospodine NEKOJПочитуван господине Луди Макс
ве молам погледнете го ова видео
Истата таа клима што сте ја купиле на видеото на 2 степени надворешна температура од 1000W спушта на 150W.
За некој месец ќе ве прашам неколку прашања, доколку сте во можност набавете некаков мерач за потрошувачка па да видеме кои работи се точни.
Прашањата би биле
Дали тие 150W се потрошувачка од грејачи?
Дали и кај вас спушта директно од 1000 на 150?
Дали дува внатрешната единица кога компресорот е исклучен?
Со колкава потрошувачка одржува климата температура?
Дали надворешната единица на 3 степени е жешка, односно кога се вклучува грејачот?
Како работи дефрост циклусот, дали на 40 мин програмирано или кога има потреба?
Овие работи се битни да знаеме дали да ја препорачуваме во иднина или не.
Бидејќи сте нов тука, се надевам нема да ве зарази овдешниот вирус, па очекувам искрени одговори.
Со почит, се читаме за неколку месеци.
So zadovolstvo ke probam da vi izlezam vo presret, bi ve zamolil da mi kazete kakov merac e toa, koja marka, bidejki ne sum imal potreba od vodenje na evidencija koj sto i kolku trosi. Klimatskiot ured, iako e platen, ke stigne i ke bide montiran vo drugata polovina na septemvri. Mene samo ne mi bese jasno zosto brojot na vnatresnata edinica e poinakov od brojot na nadvoresnata edinica, pa go cekam pocituvaniot Strelec ili SV B da najdat vreme da mi objasnat vo sto e razlikata.
Sto se odnesuva do virusite na forumov, ima lek i za niv, samo treba redovno apcinjata da si gi pijat a ne da gi mesaat.
So pocituvanje.
Pozdrav