D
Deleted member 95595
Гостин
Samo ubo istrazi i rasprashaj se, da ne jajte nekoja kontra tuzba za kleveta pa da se chadish togash.So sigurnost ke bide i objaveno vo dneven pecat, da razberat site.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo ubo istrazi i rasprashaj se, da ne jajte nekoja kontra tuzba za kleveta pa da se chadish togash.So sigurnost ke bide i objaveno vo dneven pecat, da razberat site.
Fala za sovetot, ama ke bide po red, prvo potvrda od Eurovent ( kako tebe sto ti pisale), so informacija deka se upotrebuva nivnoto logo kako potvrda deka uredite imaat Eurovent, pa posle so kopija od oficijalnoto izvestuvanje na Eurovent prijava vo pazarna I objava vo dneven pecat.Samo ubo istrazi i rasprashaj se, da ne jajte nekoja kontra tuzba za kleveta pa da se chadish togash.
Fala za ubavite zelbi. Inaku da se vratam na prviot del od tvojot post, do kade sto mi posaka sreka. Si ja utnal tolku deka ni samiot ne si svesen kolku. Kako prvo ne rabotam vo Gree nitu pa sum zastapnik na Gree a kolku ke me cini montazata ke ti kazam najiskreno nema da me cini niti 1 denar. Kaj gi najde tie 5500 neznam ama mene ke me cini tocno 250 EUR. Tolku ti e tuka cenata izmegu 200 i 250 EUR. Sto se odnesuva do tvojot komentar deka treba da odam na kurs, zaradi daljinskoto, ke moram i tuka da te razocaram, zaradi toa sto stvarno ne sum imal daljinsko od klima ama doma imavme televizor so daljinsko, toa bese nekade dalecnata 1960 godina. Verojatno ti togas ne si ni znael deka postoi televizor. Sto se odnesuva na mobitel, go imam doma negde seuste prviot GSM od 1996, sto ne e pameten ama bese vo toa vreme cudo od tehnika. Mojata prva klima bese obicen ventilator, nemase napred nekoja zastita (mrezicka). Nemalo potreba od nekoe posebno greenje, zatoa sto bev samo na 100tina metri od moreto vo edna dalecna drzavicka. A sega resiv da ja imam klimata za preminot od esen na zima i prolet, a pri toa da ne potrosam poveke od edna penzija. Pozdrav i vo idnina zaobikoli meI za montaza dogovorite li se besplatno li e ili ke si plates 5500 a Nordik li ke bide klimava ili Amber Standart bidejki Nordik ubavo kazuva imeto e za severot kade sto e poladno ovde e obicna Ambet .
Sigurno ke imas i besplatna obuka bidejki za koristenje na dalecinskiot upravuvac a i preku aplikacijata na mobilen . A garancijata ti e uslovna prvite 2 god ne se plaka nisto i narednite si plakas po iljadarce .
Kako i da e so sreka da si e koristis
Ne se otvara linkot mozes da go sredis?
Pocituvan StrelecNe se otvara linkot mozes da go sredis?
Ова малку ме збунува. 1960 и даљинско?doma imavme televizor so daljinsko, toa bese nekade dalecnata 1960 godina.

Од дупликат се премина на трипликат. И мисли дека некој весла цица...Ovde na forumot nekoj luge mnogu ubavo go naucija Makedonskiot jazik, koga pocnaa nesto mesaa zborovi nekako demek ne se od ovde pa sega vo posledniot post kako nekoj lingvist po Makedonski jazik da mu go pisuval postot.
Pozdrav i so sreka da si uziva vo penzionerskite denove.![]()
На добра стока не и треба толку реклама. Особено негативна реклама со плукање по сè друго. Така се прави само кога твојот производ не е квалитетен, па бидејќе не можеш да го фалиш, плукај по другите. Моите кози даваат многу млеко, кравите на комшијата даваат малку. Затоа купете коза, не купувајте крава. Оставете ги потенцијалните купувачи сами да изберат, не навредувајте ги ако купиле крава наместо коза. Овде баш на тој принцип се пишува.Procitav nekdeka na forumov deka nekoj clen bi kupil Gree, ama zaradi Strelec ne kupuva tuku ke kupi nekoja druga marka. Pogolema glupost od taa ne sum procital vo zivot.
Prasuvase predhodno za FTXF....дечки...краток период ви ја читам вербалната војна што ја водите....дури сите што сте вклучени се '' дрзнувате'' да навредувате '' така наречено'' други членови што се тука да добијат некои информации'' секако беЗплатни нели темава е отворена за таа намена''. се докажувате кој бренТ е подобар и кој има повеке познавање од оваа '' тематика". ке ве замолам да престанете со препукувањата затоа што ЃИ збунувате идните корисници на клими...можам да искажам благодарност до одредени членови Што се коректни во односот и навистина сакаат да помогнат во изборот...благодарам и се надевам дека нема да бидам на некој "не буквално" цел на напад.
Ne se sekiraj, infoto ke bide za sega i od mart 2019.@Sv B Kako shto ti kazav, pazi koga ke objavuvash po mediumi za Haier deka lazat.... ima i vistina vo muabetot.....