- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.581
- Поени од реакции
- 5.305
мислам дека ќе биде Груевски, некако најблизок стои со ...!Во дилема сум. Ако ја притворат Катица, кој ќе биде посредникот за да ја извади од притвор? Ќе се појави ли некој нов Бокица?
мислам дека ќе биде Груевски, некако најблизок стои со ...!Во дилема сум. Ако ја притворат Катица, кој ќе биде посредникот за да ја извади од притвор? Ќе се појави ли некој нов Бокица?
Ха ха.. да ги амнестирам? Па и пријатели да ми се? Семката да им се сотре...Аргументите не се во полза на твојата теза.
Прегледај го приврзокот 215538
Зошто САД би си правеле проблем кога веќе ја признаа Македонија?
Зошто би се доведувале во позиција да преку 80% од Македонците ги перципираат како непријатели, па тие се првенствено бизнисмени...
Има повеќе аргументи кои говорат дека зад проектот на кантонизација и бришење на македонската држава стои пред се Германија Британија и Франција, ама ако ти е помило овие да ги амнестираш и сметаш за пријатели нека ти биде.
...и сос нова фризура...
A koj bi ja pritvoril? Prasica vleze vo OJO so advokatot Stevan Pavlevski...koj voedno e i advokat na Cele Pandeleski koj go goni istata taa Prasica...i na koj taa istata Prasica mu go vrati pasošot.мислам дека ќе биде Груевски, некако најблизок стои со ...!
тоа “амнестираш“ беше на шега, или мора баш секогаш да нагласам за што се работи!Ха ха.. да ги амнестирам? Па и пријатели да ми се? Семката да им се сотре...
Тие се во иста банда, ама мислам дека силата е преку барата. Не дека овие немаат сила за тоа. Ама, се си мислам дека не одат до крај.
А им одговара ли на САД 100% од грците да ги перцепираат како непријатели? Кој има поголемо значение? Кој е поброен, кој има поголемо и значајно влијание на изборите во САД? Кој е стратешки поважен партнер, посериозен... Грција, сигурно не ние.
Јас си пишувам мое мислење, секако дека може и да е неточно.
Ја имаа, ама мислиш дека Грција ќе прифатеше тоа да е и конечно решение? Не, колку и да се моќни САД.тоа “амнестираш“ беше на шега, или мора баш секогаш да нагласам за што се работи!
Се ќе биде ОКЕЈ, само дали САД при признавањето на Република Македонија се водеше од тоа дали Греките ќе му се налутат?
Да повторам САД веќе ја имаа признаено Македонија под уставното име!
е шо да прави човекот кога го бива!A koj bi ja pritvoril? Prasica vleze vo OJO so advokatot Stevan Pavlevski...koj voedno e i advokat na Cele Pandeleski koj go goni istata taa Prasica...i na koj taa istata Prasica mu go vrati pasošot.
Ili nakratko....Stevan e advokat i na obvinet i na obvinitel....
Vo žalna severnija....![]()
Па токму тоа го зборам, замислата за редефинирање на Македонија не е УСА замисла, тиа само припомогнаа.Ја имаа, ама мислиш дека Грција ќе прифатеше тоа да е и конечно решение? Не, колку и да се моќни САД.
Kasno ama stasa. Pred toa bese vo Avstriski Standard koi isto taka e dosta Citan vesnik. Interesot za Makedonija vo germanskite mediumi e mnogu mal ama cat pat znaat da pisat nesto a vo ovoj slucaj normalno celiot slucaj e spektakularen i za zal samo dava argumenti plus deka na Balkanot site se mafiasi i kriminalci.Машала, прасица стигна да ја има по странски медиуми, во случајов Германски Spiegel !!!!
![]()
Nordmazedonien: Korruptionsvorwürfe gegen Katica Janeva
Sie galt als Symbolfigur im Kampf gegen Korruption, jetzt scheint die Ermittlerin Katica Janeva selbst in einen prominenten Erpressungsfall verstrickt zu sein. Warum die Affäre das Land auf dem Balkan hart trifft.www.spiegel.de
Кога ги пуштаат амбасадорине на Бродвеј да се челичат тоа е, заплети-расплети...е шо да прави човекот кога го бива!
Види може адвокатот го плаќа амбасадата така да ништо чудно, тие од ембасу работат и со двете групации за да има заплет и да биде поинтересно.
Автоматски споено мислење:
Па токму тоа го зборам, замислата за редефинирање на Македонија не е УСА замисла, тиа само припомогнаа.
Еве едно неврзано прашање, Грекија од 300 милијарди долг кому најмногу му должи (мала помош од кого купи подморници за преку 60 милјарди)?
а пишува ли кој ги донесе тие “mafiasi i kriminalci“ на власт во тоа Балканот?Kasno ama stasa. Pred toa bese vo Avstriski Standard koi isto taka e dosta Citan vesnik. Interesot za Makedonija vo germanskite mediumi e mnogu mal ama cat pat znaat da pisat nesto a vo ovoj slucaj normalno celiot slucaj e spektakularen i za zal samo dava argumenti plus deka na Balkanot site se mafiasi i kriminalci.
Па зошто да не се задеси, овци за молзење не ги прашува овчарот што како.@INDIJANEC123
После све што се испоизнадеси последниве 2 месеца: Градоначалник тепа човек,Генерален секретар мести тендер,Рекет афери ,300 глупости...
Фали уште Заев гол да влезе у трезор на народна банка и за тоа никој да не одговара![]()
Претпоставувам, мислиш на САД. Знам дека на Германија многу и должи, па бараа оштети од втората светска војна,...Еве едно неврзано прашање, Грекија од 300 милијарди долг кому најмногу му должи (мала помош од кого купи подморници за преку 60 милјарди)?
Не е далеку од вистината. За жал.i za zal samo dava argumenti plus deka na Balkanot site se mafiasi i kriminalci.
НЕ!Претпоставувам, мислиш на САД. Знам дека на Германија многу и должи, па бараа оштети од втората светска војна,...
Автоматски споено мислење:
Не е далеку од вистината. За жал.