пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 9.325
Абе дете недораснато, не знаеш една запирка да ставиш, ке одел во шведска со швеѓани да се дружел, па уште зборува за култура и интелегенција.Ne ti brisi od temata ti pisis bes prasanje ti delis mislenja bes prasanje ogovara samo magareto ti magare li si? Od vakvite begame tuka i vas i vie mestoto so takov um i ova vi mnogu ve zalam sekade ve ima kako gluvci ste sekade serete virusi zarazi mi se gadi odvas
Автоматски споено мислење:
Ne sve vie krivi jas sum kriv so voopsto postavuvam temi delam mislenje i se ostanato i na krajot na kraistata jas samo go spodeliv mislenjeto a vie site vo hor negativna vnosti supaci i sve ostalo se gleda kulturata do kade e nisto veke ne mi e cudno tuka
Автоматски споено мислење:
Јас делам мислења зашто имам што да кажам, јас сум поминал и низ сито и низ решето, додека ти се лигавциш таму кај бугарите и се правиш помал од лајно, јас моето прво бегање од државата сум го направил кога ти уште не беше ни замислен, и тоа на илегален начин преку граница, ама работи кој што сум ги доживеал ти само на филм си гледал и бадијала да губам време во објаснување со некој мрсулко ко тебе.