Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.205
Ах бре Заев,ах бре несреќо една.Еднаш за 3 години кажа нешто како што треба,и цела држава те исплука.
Нее, тука 100% е замесена Р'ката на Москва, вестникот кој ги публикува не е случаен а и други нешта миришат..ВМРО - ДМПНЕ = Бутнавме хунта со Педер
Педер отсекогаш била и карактерна особина. Не за џабе е вицов:
Синчето го прашува таткото…
-тато, што е тоа педер ?
-сине, педер ти е ова…
Еве јас и комшијата играме шах цела недела и се договоривме, кој ќе изгуби да се напупи , а победникот да му го свирне… И така сине играме и јас губам едно 6-7 партии по ред и се придржувам кон договореното… Таман еднаш јас го победив, тој ми вика дека неигра више…
Ете тоа ти е сине ПЕДЕР!!!
Не бидете очајниШто значи педер?
Мислам соодветно е употребенОд каде доаѓа зборот „педер“? | okno.mk
Етимолошкото потекло на зборот „педер“ доаѓа од старогрчкиот јазик, тоа е сложенката paiderastes.okno.mk
Цела среќа што цело дпмне сите се елоквентни, начитани, културни па за нивното префинето уво ова е неприфатливоНе бидете очајни
Знаеме што значи зборот
Премиер на држава, свикува прес и го изговара зборот педер
Во партија со гомна ли ве ранат?
Не грешка си, они се небањати сендвичи вмрони. Вие бевте тие начитаните интелектуалци, и како такви гласавте за најголемиот идиот и куртон на планетава.Цела среќа што цело дпмне сите се елоквентни, начитани, културни па за нивното префинето уво ова е неприфатливо![]()
Итиот што го симна од власт пастирот и фамилијата![]()
Асани: Не сум навреден од изјавата на Заев, го употреби тој збор за да означи подлец и никаквец
Активистот за права на ЛГБТИ заедницата, Беким Асани, излезе со поддршка за премиерот, Зоран Заев, кој наиде на остри реакции и осуда кај јавноста по вчерашната изјава каде вели дека нема да дозволи „криминалци, суетен новинар и еден педер“ да ја срушат власта. Асани се повикува на толкувањето на збfokus.mk
Значи стварно се педери.
Можда средствата за чистење, ги чистат 99% од бактериите, но шарените куртончиња, лгбт активисти, сдсмовчиња и саше политико ги чистат и останатите 1% бактерии од анусот на нивниот пастир и великан на идиотизмот Зоки. Толку многу му го лижат шупакот што може да се огледаат на него, да видат какви шупаци се.
Автоматски споено мислење:
Не грешка си, они се небањати сендвичи вмрони. Вие бевте тие начитаните интелектуалци, и како такви гласавте за најголемиот идиот и куртон на планетава.
А го нема нешто и Стојанчета Ангелов,нешто поретко се клања пред балистички споменици?Абе кај исчезна Никола Димитров? Го нема да не потсети дека "ќе не биде"...
Па реално на толку натегање идиотот тогаш пак изгуби, и да не му беа другарчињата од ДУИ ќе дојдеше на власт на св никад. Ама ај не е муабетов за тука...Итиод што го симна од власт пастирот и фамилијата![]()
Ама реално ги бутна од власт вмроните и фамилијата, нели нај реално?Па реално на толку натегање идиотот тогаш пак изгуби, и да не му беа другарчињата од ДУИ ќе дојдеше на власт на св никад. Ама ај не е муабетов за тука...
Така ет,не се ни свесни дека на Муртињобој уствари сакаше да докажи дека е голем поджувач на пеерите,ама овие му ги сечат и лепат зборовите.Иначе те вработија во администрација или си прв на списокот за вработување?Кога најгласните вМОРОНИ кои колнеа поколенија и упатуваа закани за геј парадата, денес креваат џева за тоа како Зале ги навредил педерите се ти е јасно. Државава нема иднина, тоа се едноклеточни амеби што ќе направат се што партијата ќе каже, абе утре Жмиц да им каже да се натртат за кур сите ќе се соблечат. Грујо врати се има тука кандидати кои ќе ти ги мирисаат прджеите додека ги крадеш.
@мкд владе во името на Зале ти се извинувам што така ве навреди вас педерите, немој да се секираш ликот е ментално забеган.
Тоа му е болката нему. Не чепкај таму, види сеа како ќе се јават куртоните одма.Ама реално ги бутна од власт вмроните и фамилијата, нели нај реално?