Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе јас на многу луѓе за таа работа сум делел другарски совети. Но тие како сакаат нека тераат.Да бе тебе ќе те прашаат иди дркај и глеј си работа.
Мене одвратен ми е тој твој понижувачки однос кон тие што решиле да земат Албанка, и на сите други тука на темава. Нивен живот, нивно право, поготово кога нема жени што сакаат на село да живеат. Туку кажи ти што направи, делиш совети на други, дали презеде нешто во врска со себе, жена од кај ќе зедеш, глеам годините те дробат ако не се лажам. Стројници најде, пошо као комунист на Господ не верувам дека ќе се молиш?Абе јас на многу луѓе за таа работа сум делел другарски совети. Но тие како сакаат нека тераат.
Сум им викал немој бе за џабе ќе ги лупниш парите, и на крај пак на моето испаднало.
Што се десило на крај ем без динар скршен, ем без жена останале...
Можам да кажам само браво за ти е мажи кои се одлучиле да земат жена од Албанија.
Тешко е да се живее сам, убаво е да се има партнер до себе, за лошо и за арно...познавам двајца мажи од село Љубанци кои имаат земено жена на тој начин и морам да признам дека живеат многу посреќно од многу други парови...си добија дете...абе, на среќата и радоста им нема крај...убаво е да ја гледаш нивната радост![]()
Ти за секој случај стај некоја илијадарка на страна.Кога има такви неспособни да си најдат жена....нека е браво.
Па и тие се жени, оти неспособни ги викаш, можеби само меракот им е поразличен од тебеКога има такви неспособни да си најдат жена....нека е браво.
Тие се жени, ДА!Па и тие се жени, оти неспособни ги викаш, можеби само меракот им е поразличен од тебе![]()
Подобро е да се земе муслиманка која ќе прифати христијанство.... девојка/ жена од Пустец или од друго место, но исклучиво христијанка на прв поглед е .....
Аијјјј, е што сакаш да кажеш дека 500 евра се многу пари..ауууу..па ајде израчунај ти за твојата девојка или жена по колку даваш секојдневно, да ја шеташ, дали за во кафичи,па поклони за родендени, осми март и други салтанаци??Тие се жени, ДА!
Ама мажите се неспособни ако не можат да си најдат жена, туку плаќаат по 500€ (мислам дека толку е тарифата) на посредници.
Знае ли некој колку од овие 500€ остануваат кај посредникот? Некој ми рече дека сите се за него, за девојката не се плаќа.
Ама јас и оваа од Пустец (ако добијам таква) ќе ја шетам, дали за во кафичи, па поклони за родендени, осми март...Аијјјј, е што сакаш да кажеш дека 500 евра се многу пари..ауууу..па ајде израчунај ти за твојата девојка или жена по колку даваш секојдневно, да ја шеташ, дали за во кафичи,па поклони за родендени, осми март и други салтанаци??
А вака, пари на рака, Мара за рака и правец дома, у кревет, па у кујна![]()