Чекаат господинот Бејли да ги активираZamisli so li ke pravea sarenokurtonasite predvodeni od komunjarskite platenici vo vreme na kurton revolucijata da se izbacea ovakvi snimki. Kaj ste be sega kurtoncinja na mama i tate, da se borite za pravdinata.
да бре....,,вакви,, гниди ќе оставиме на власт...Со верглање едно исто и нонстоп пуштање на снимки за една иста работа се палат само вмроните, сите ќе си лежат а вмро на власт на доаѓа никад више у см.
Вака икриминалната клика дојде на власт 2006 со случајот бачило,со години верглање на иснифариус, прочитана книга се.
Не слушнав никого од извршната власт на снимките.да бре....,,вакви,, гниди ќе оставиме на власт...
Ориѓански: Гласот на Јанева е аматерски налепен
Ja mislam Zoki poveke u Grcka ili u Bugarija se sprema da odi.не.
Кај нас, за такви злодела у Маѓарска се иде.
Да сум јас на негово место.... пуст остров само..Ja mislam Zoki poveke u Grcka ili u Bugarija se sprema da odi.
Lele ama si bil glup, ish od forumovНе слушнав никого од извршната власт на снимките.
Еднаш слушнав глас за кој што се тврди дека е на јанева, за разлика од пред неколку години кога јасно и гласно се слушаше гласот на криминалците од врхушката.
Kako ne, isto ko sho vikaa grujo, mijalkov ke si lezi, taka i ovie, ke si platat kaj novoto sjo i gotovi. Ko monopol sa igraat.Ја само не знам СДСМ што ќе прават ако пастирот се врати на власт. Мислам за ликот знам дека бил страшно злопамтило, што и се гледаше по филмските апсења кои ги правеше дури беше на власт. Сега ако дојде на власт мислам дека е свесен дека опасно се заеба што не ги поапси кога почнаа да му пукаат бомби, така да ништо чудно и на бихачка да им влезе внатре со специјални единици, а Сител пренос у живо ќе прави веројатно.
Ma Унгарија се покажа како релијабилна дестинација. Нема што да измислуваме топла вода со пусти острови, Грчки и Бугарии.Да сум јас на негово место.... пуст остров само..
Како на пример тогаш кога го "заташкуваа" убиството на Мартин ?Не слушнав никого од извршната власт на снимките.
Еднаш слушнав глас за кој што се тврди дека е на јанева, за разлика од пред неколку години кога јасно и гласно се слушаше гласот на криминалците од врхушката.
Берик чоек досаден си со твоите асоцијации на Грујо... дај олади малце Грујо не е ин одамна.... во меѓувреме се смени името, двојазичност, смкнавме гаќи на Вулгарите.... и башка тоа место еу/нато ...Ma Унгарија се покажа како релијабилна дестинација. Нема што да измислуваме топла вода со пусти острови, Грчки и Бугарии.
Nema mesto za 2 posramoteni eks premieriMa Унгарија се покажа како релијабилна дестинација. Нема што да измислуваме топла вода со пусти острови, Грчки и Бугарии.