palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
Zalam,broj na prepiska otprilika ako znaes?neznam tocno ama nekade kraj okt pocetok noemvri
Zalam,broj na prepiska otprilika ako znaes?neznam tocno ama nekade kraj okt pocetok noemvri
Toa e od ponedelnik pak zbiram dok I podnesuvam belki ke bide od vtora so dok od pradedo deka sluzel vojska I potvrda Sakam da izvadam I plus od vujko mi ke podnesam pasos kopija se nadevam ke bidat dobri dokumenti za da dobijam na vtora sansaZalam,broj na prepiska otprilika ako znaes?
Inaku 11069/2017 e brojcetoDa mi kaze nekoj kako da izvadam potvrda od zdruzenie Kade se naoga I treba li da se zakaze I da se nose nekoi dokumenti
Автоматски споено мислење:
Toa e od ponedelnik pak zbiram dok I podnesuvam belki ke bide od vtora so dok od pradedo deka sluzel vojska I potvrda Sakam da izvadam I plus od vujko mi ke podnesam pasos kopija se nadevam ke bidat dobri dokumenti za da dobijam na vtora sansa
@Nik86 ,potvrda mozhzesh da si izadesh od Bugarskoo zdruzenie od Strumica,Da mi kaze nekoj kako da izvadam potvrda od zdruzenie Kade se naoga I treba li da se zakaze I da se nose nekoi dokumenti
Toa e od ponedelnik pak zbiram dok I podnesuvam belki ke bide od vtora so dok od pradedo deka sluzel vojska I potvrda Sakam da izvadam I plus od vujko mi ke podnesam pasos kopija se nadevam ke bidat dobri dokumenti za da dobijam na vtora sansa
Inaku 11069/2017 e brojceto
сигурен си дека од денеска е ? кога провери последен пат ?Denes otkaz od vice so dokument od vujko so sreka na site sto cekate
Dopolnitelni nosi li i jas sum preku vujko cekam za potpis. Od koga bese na polozitelno?Denes otkaz od vice so dokument od vujko so sreka na site sto cekate
Тоа е многу блиску до моето бројче. Ти си преку Софија или по конзулски пат?Inaku 11069/2017 e brojceto
Koe brojce si tiТоа е многу блиску до моето бројче. Ти си преку Софија или по конзулски пат?
Preku konzulat bilaТоа е многу блиску до моето бројче. Ти си преку Софија или по конзулски пат?
1108x/2017 со ПИН.Koe brojce si ti
Vcera proveriv sekoj den po neznam kolku pari veke I na kraj nistoсигурен си дека од денеска е ? кога провери последен пат ?
Sega treba da odam veliko trnovo za dokumentot od pradedo deka sluzel vojska I potvrda ke vadam od zdruzenieDopolnitelni nosi li i jas sum preku vujko cekam za potpis. Od koga bese na polozitelno?
Jas mislam deka redosledno odat edno drugarce e 1226* so pin taka da ovaa nedela osekam ke bidne posto naa nedela 10.569 bea stignati sega objavi deteto 11.000 znaci do 12.000 nema mnogu ovaa nedela presudna1108x/2017 со ПИН.
Neznam tocno ama nekade krajot na oktomvri pocetok na noemvriVcera proveriv sekoj den po neznam kolku pari veke I na kraj nisto
Sega treba da odam veliko trnovo za dokumentot od pradedo deka sluzel vojska I potvrda ke vadam od zdruzenie
So posrednik da, redovna procedura vo Sofija, ne e bugarin ni dedo mi ni pradedo mi, isto i kaj soprugata, samo taa + dokumenti od sestra i koja ima BG pasos od pred 4-5god.Dali imavte posrednik ili po redovna postapka,intervju maj 2018 seuste e na zadolzitelna, dokumenti od dedo koj e Bugarin ?