- Член од
- 2 јули 2019
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 64
nema nisto novoAman i deneska nema nisto ovaa nedela epten nez potpisi! Nekoj da se pofale so izmeni?
nema nisto novoAman i deneska nema nisto ovaa nedela epten nez potpisi! Nekoj da se pofale so izmeni?
Pobaraj gi Aleksandar I Izabela , ke si zavrsis rabota sigurno, pozzЗдраво, Едно прашање, молба и ве молам да ми одговорите зошто ми е хитно.
Кога е произходот готов, после се спрема плус документација и ве молам кажете ми која је процедурата, каде се поднесува и како се добива датум за интервју. Дали може тоа некако да се добие побрзо?
Ве молам одговрете ми бидејќи сакам да знам што, како иде од процедура паралелно со посредникот. Поздрав и фала ви многу
Многу пати е одговорено на ова прашање. Не би требало да има потреба, меѓутоа на многу од нас сепак ни ги побараа, па други луѓе поучени од нашето искуство си ги поднесоа истите документи во МП за секој случај.Ако на происходот се наведени старите документи врз основа на кои си го добил дали истите уште еднаш треба да се достават во Министерството или нема потреба?
Odnesi si gi original zaedno so potvrda od strumica vo ministerstvoto na pravosadieto vo sofija jas taka napraviv za da ne kisnis na dopolnitelna po 2 3 godiniАко на происходот се наведени старите документи врз основа на кои си го добил дали истите уште еднаш треба да се достават во Министерството или нема потреба?
Da se nadevame ke bidi slednava nedela punШтама на гратски денес
Sto dokumenti ?26.06.2018 intervju vo sofija od denes na finalen pregled
so sto dokumenti si ? I koj ti e brojot na prepiskata? jas i brat mi bevme 30ti maj vo Skopje i uste sme na zadolzitelna. Pozdrav26.06.2018 intervju vo sofija od denes na finalen pregled
Од кога беше на положително?Denes otkaz od vice so dokument od vujko so sreka na site sto cekate
neznam tocno ama nekade kraj okt pocetok noemvriОд кога беше на положително?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk