Фудбалски/трансфер дискусии

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Што пренесоа грешно денеска?
Real Madrid are in talks with Paris Saint-Germain over the signing of Neymar, according to Sky sources.

Можда нема да е на ниво на Фиго, со оглед на тоа што трансферот на Фиго е директен од Барса во Реал, ама купување на Нејмар ќе значи прилично жежок шамар за Барселона од Флорентино. xD

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
O

ob1

Гостин
Го погодило тоа за Нејмар :D
Претпоставував дека е за тоа, а и не се само Sky кои излегоа за таа вест.
Се надевам дека не е точно, СЕ МОЛАМ дека не е точно. Работата е што Реал биле спремни да дадат 120 милиони + Лука Модрич.
Не дека цигото е лош играч, туку ваков трансфер сигурно ги затвара вратите за Мбапе во иднина.
Башка нека иде во Барса, си одговараат играчот и клубот еден за друг.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.312
Поени од реакции
19.778
So Juve e dogovoren izgleda, nasive ne go davaat tamu, onaa kurvata e pak trudna i nejkat nadvor od Italija, na kraj ne znam sto ke ispadne. I Napoli e vo igra ama De Laurentis ne saka da dava mnogu pari, sto e i normalno so ogled na toa kako nasite ja izmenadziraa situacijata so nego.
да не не можи да се породи во друга држава :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

samo kako medicinski ke pomine vaka invalidiziran. Ne veruvam deka ako ide na operacija i pauzata e podolga, deka baern ke daat nad 100 za nego, too much e vo edna vakva situacija, ke se sjebat.
Челзи Торес од Ливерпул без колена го зедоа па никому ништо :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сигурен извор?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Дарен од Мирор е, не е некој шпекулант, баш ќе видиме дали ќе погоди.

П. С. Онаа на Икарди два пати годишно е трудна, ако ја чекаат неа за трансфер...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.558
Псж бара 222 милиони, Реал моментално не може ни 50 да понуди.
Calma :)
222 милиони за играч на кој на полусезона може да му текне дека не му се игра повеќе во тој клуб.
222 милиони за глумец кој се уште не сфатил дека во фудбалот има ВАР и не може да одглуми прекршок.
222 милиони за играч склон на повреди.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Псж бара 222 милиони, Реал моментално не може ни 50 да понуди.
Calma :)
Де објасни како/ зошто не може да понуди Реал ни 50?
Според кои критериуми или правила, баш ме интересира пошто 2 денс го читав ФФП и има едно 10 начини да биде заобиколен од екипи од рангот на фулам, а не од Реал.
Башка каде и да оди Нејмар( барса или Реал) ќе биде со позајмица со задолжителен откуп следната.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Одличен трансфер, дечково е страшно добар и е џекпот за парите.Ако се пази од повреди може да биде најдобар бек у Англија и пошироко.
Го пратам Селтик, претежно ги гледам само кога играат во Европа и против Ренџерс и дечкото ги поминува ко од шала противниците. Има брзина и солира, знае често од еден до друг шеснаестик да исолира. Е сега колку ќе може ова да го прави во ПЛ не знам, знаејќи ги колку се побрзи и појаки играчите.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.409
Поени од реакции
26.405
Очекував да има изненадувачки трансфер ама баш такво како Давид Луиз дека форсира трансфер во Арсенал ни на сон :vozbud:
Какво мочање им удри и тогаш со ПСЖ кога им постигна на Челзи и славењето што го направи

За да се врати во Челзи како ништо да не било и сега да форсира трансфер во Арсенал :pos::vozbud:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Де објасни како/ зошто не може да понуди Реал ни 50?
Според кои критериуми или правила, баш ме интересира пошто 2 денс го читав ФФП и има едно 10 начини да биде заобиколен од екипи од рангот на фулам, а не од Реал.
Башка каде и да оди Нејмар( барса или Реал) ќе биде со позајмица со задолжителен откуп следната.
Така што има преголема разлика во купување и продажба, во огромен минус е Реал. А и не им растат на дрво парите, не е едноставно да фукнеш 200+милиони за еден играч. Згора на тоа приоритет на Реал е играч од среден ред, во напад се покриениврати на сите позиции. Така да, ни од фудбалски аспект нема никаква смисла, не само од финансиска.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.312
Поени од реакции
19.778
Така што има преголема разлика во купување и продажба, во огромен минус е Реал. А и не им растат на дрво парите, не е едноставно да фукнеш 200+милиони за еден играч. Згора на тоа приоритет на Реал е играч од среден ред, во напад се покриениврати на сите позиции. Така да, ни од фудбалски аспект нема никаква смисла, не само од финансиска.
Шо да речиме за Сити ко така, секоја година по 300 милиони се во минус

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Дарен од Мирор е, не е некој шпекулант, баш ќе видиме дали ќе погоди.

П. С. Онаа на Икарди два пати годишно е трудна, ако ја чекаат неа за трансфер...
Можит да знајт непто тој, на овие од Sky не им верувам ништо

Kajgana Shop

На врв Bottom