- Член од
- 28 март 2015
- Мислења
- 5.428
- Поени од реакции
- 11.338
?Нема ништо чудно во тоа што не ти звонат, за Тотенхем навиваш.
И тоа што викаш. Да бев за Арсенал ќе ми ѕвонеа за да ме ребрат.
?Нема ништо чудно во тоа што не ти звонат, за Тотенхем навиваш.
Лукас Хернандез потпиша повреден за Баерн па правеше операција на коленото тек сеа се врати на тренинзи. Така да немора да значи дека Сане нема да потпише ако сите други фактори се усогласат пошто којзнае што се дешава со трансферов у позадинамислам дека трансферот му се одложи на година дена ако не се лажам.
Да можат ако има нешто хронично и што е скриено да ќе падне на медицински. Ама па ќе кажам ако е само три месеци пауза и не е толку сериозна повредата ќе помине на основни медицински прегледи без проверки за фитнесот. Сеа не знам точно која е ситуацијата со Сане ама ако е САМО 3 месеци воопшто не би требало да е проблем. Играчи се враќале и од подолги паузи и повреди.Mислам дека постојат шанси медицинските да не му поминат у ваква ситуација, нарочито ако е опериран. Не памтам сеа баш ваков пример некој по операција да потпишува со друг клуб и да поминуе медицински, а тие треба да се завршат пред да се стави потпис на договорот. Од друга страна има доста примери за играчи што влечеле повреда и не успеале да го средат ова, последен на кој ми текнува е перин од јуве во бенфика.
Maliot e potencijal neviden,ako go cuva gorniot od povredi moze da bide eden od najdobrite LB vo PL.Celtic maksimalno go iscedija na 22 godini so nad 100 nastapi.Za 1-2 nedeli e fit taka da neznam zaso mislis Oktomvri.Odbranava na Arsenal ke ima strasen potencijal so ovoj i Saliba,uste vo narednite transfer periodi ako se donese nekoj od Konate/Upamecsno potpomognati so Bellerin desno...Тиерни повреден ќе го купиме, дури на почетокот на октомври ќе го видиме во акција.![]()
Одличен трансфер, дечково е страшно добар и е џекпот за парите.Ако се пази од повреди може да биде најдобар бек у Англија и пошироко.Со овој и со Давид Луиз колку толку ќе ја освежат одбраната.
Од друга страна океј е да му дадеш шанса на проштален натпревар на играч што придонел за клубот.Ама битно мораше да игра Сане против Ливерпул, минатата сезона ептен слабо играше во битните натпревари, сега кога е пред трансфер мораше Пеп да го игра за да после 15 мин се повреди и да отсуствува повеќе месеци.
Голема штета и разочараност општо за фановите ќе биде да не се донесе Сане поради ваква повреда што се случила поради одлука на Пеп да го игра Сане против Ливерпул, не дека Пеп го повредил сега, да не се разбереме погрешно, ама играчот ти кажал дека сака да бега, тогаш не го замарај и како стартер.
Што пренесоа грешно денеска?Скај ги дочекаа нивните "5 минути". Не дека иначе не тропаат, но сега сервираат помија за широки маси, дали 10% од шпекулациите ќе им се остварат. Битно да се билда читаност, сите сега скролаат кај нив да видат новост нешто. Уствари се што не доаѓа од Фабрицио, Ди Марцио, им е на ниво на Сан.
Го погодило тоа за НејмарШто пренесоа грешно денеска?