Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.677
Поени од реакции
4.156
Ако отиде Coutinho на позајмица , циго ќе дојде на
Има на Скај дека Покетино му се јавил на Кутињо да го побара во Тотенхем. Срамно од Леви што го остава човеков да врти по телефони два дена до крај на рок.
Позајмицава колку да се ослободат од платата на Coutinho за да го вратат циго.
Следно лето распродажба на Camp-от...

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Кај ќе стигнат, не значи дека и Атлетико е таму :D

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.677
Поени од реакции
4.156
Не знам од кај излегоја муабетите дека Реал го нуди Хамес кај ќе стигне, да беше така одамна ќе беше во Атлетико затоа што Атлетико е тој кој притиска да се донеси играчот, денеска излегоја шпекулации дека Перез ни под разно не сакал во Атлетико да се продај играчот.
Зидан не го сака Хамес и тоа е јавна тајна ама дека го нуделе кај ќе стигнат врска нема
После тие 7 гола што им ги брцнавте, тешко дека во иднина играч ќе ви продадат ...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Кутињо во Тотенхем, Ериксен во Јунајтед. Во меѓувреме го убедуваме Дибала да дојде и го комплетираме трансферот на Манџукиќ и си лапаме титула наредна сезона. :cool:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401

Спурс официјално понудиле 70 мил. за Дибала, од Јуве имале ок ама сега зависи од играчот.

However, La Joya has already blocked an exchange with Manchester United striker Romelu Lukaku because he does not want to join the Old Trafford club.

He might think differently about Tottenham, because their manager Mauricio Pochettino is from Argentina and was already reported over the weekend to have called Dybala personally.

Spurs are also in the Champions League and indeed reached the Final last season.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.981
Поени од реакции
23.920
Има на Скај дека Покетино му се јавил на Кутињо да го побара во Тотенхем. Срамно од Леви што го остава човеков да врти по телефони два дена до крај на рок.
However, La Joya has already blocked an exchange with Manchester United striker Romelu Lukaku because he does not want to join the Old Trafford club.

He might think differently about Tottenham, because their manager Mauricio Pochettino is from Argentina and was already reported over the weekend to have called Dybala personally.
Многу муабетџија бе овој Покетино.
Се надевам на ватсап ги побарал иначе отиде платата.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Бреј Тотенхем ако го земе Дибала, ќе газат заедно со Кането и Синот у напад.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Да ама незз дали знаеш ние шпански новини читаме само и чат пат спортски.мк и незз зашо све такви вести откачени пренесуваат. И незз да ти кажам кој е веродостоен денес па све да знам и ја. Да ми препорачаат ако не тие членовите погоре со Галијани и со Вудвард шо се дружат, незз а ?
баце да не си ти тука за секој случај?

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Многу муабетџија бе овој Покетино.
Се надевам на ватсап ги побарал иначе отиде платата.
Не знам од каде ова инфо дека Покетино му се јавил на Кутињо ама Агрести и Ди Марцио за Јуве сигурни информаци имаат така да останува сега на играчот да одлучи дали ќе сака во Тотенхем и да ја договорат платата доколку сака во Спурс

Член од
5 март 2018
Мислења
17.295
Поени од реакции
19.766
Кај ќе стигнат, не значи дека и Атлетико е таму :D
Јас освен Атлетико и Наполи немам прочитано дека се поврзува со некој друг клуб, е сега ако читаме се и свашта тогаш да, и Пелистер ќе го поврзат со Хамес

Kajgana Shop

На врв Bottom