Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ако отиде Coutinho на позајмица , циго ќе дојде на
Има на Скај дека Покетино му се јавил на Кутињо да го побара во Тотенхем. Срамно од Леви што го остава човеков да врти по телефони два дена до крај на рок.
Позајмицава колку да се ослободат од платата на Coutinho за да го вратат циго.
Следно лето распродажба на Camp-от...

Кај ќе стигнат, не значи дека и Атлетико е таму :D

Не знам од кај излегоја муабетите дека Реал го нуди Хамес кај ќе стигне, да беше така одамна ќе беше во Атлетико затоа што Атлетико е тој кој притиска да се донеси играчот, денеска излегоја шпекулации дека Перез ни под разно не сакал во Атлетико да се продај играчот.
Зидан не го сака Хамес и тоа е јавна тајна ама дека го нуделе кај ќе стигнат врска нема
После тие 7 гола што им ги брцнавте, тешко дека во иднина играч ќе ви продадат ...

Кутињо во Тотенхем, Ериксен во Јунајтед. Во меѓувреме го убедуваме Дибала да дојде и го комплетираме трансферот на Манџукиќ и си лапаме титула наредна сезона. :cool:

Спурс официјално понудиле 70 мил. за Дибала, од Јуве имале ок ама сега зависи од играчот.

However, La Joya has already blocked an exchange with Manchester United striker Romelu Lukaku because he does not want to join the Old Trafford club.

He might think differently about Tottenham, because their manager Mauricio Pochettino is from Argentina and was already reported over the weekend to have called Dybala personally.

Spurs are also in the Champions League and indeed reached the Final last season.

Последно уредено:
Има на Скај дека Покетино му се јавил на Кутињо да го побара во Тотенхем. Срамно од Леви што го остава човеков да врти по телефони два дена до крај на рок.
However, La Joya has already blocked an exchange with Manchester United striker Romelu Lukaku because he does not want to join the Old Trafford club.

He might think differently about Tottenham, because their manager Mauricio Pochettino is from Argentina and was already reported over the weekend to have called Dybala personally.

Многу муабетџија бе овој Покетино.
Се надевам на ватсап ги побарал иначе отиде платата.

Бреј Тотенхем ако го земе Дибала, ќе газат заедно со Кането и Синот у напад.

Да ама незз дали знаеш ние шпански новини читаме само и чат пат спортски.мк и незз зашо све такви вести откачени пренесуваат. И незз да ти кажам кој е веродостоен денес па све да знам и ја. Да ми препорачаат ако не тие членовите погоре со Галијани и со Вудвард шо се дружат, незз а ?

баце да не си ти тука за секој случај?

Многу муабетџија бе овој Покетино.
Се надевам на ватсап ги побарал иначе отиде платата.

Не знам од каде ова инфо дека Покетино му се јавил на Кутињо ама Агрести и Ди Марцио за Јуве сигурни информаци имаат така да останува сега на играчот да одлучи дали ќе сака во Тотенхем и да ја договорат платата доколку сака во Спурс

Кај ќе стигнат, не значи дека и Атлетико е таму :D
Јас освен Атлетико и Наполи немам прочитано дека се поврзува со некој друг клуб, е сега ако читаме се и свашта тогаш да, и Пелистер ќе го поврзат со Хамес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom