Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа не се чита од штогоде медиуми. Дакер е прилично веродостоен и кога веќе Дибала пропадна има смисла потегот, само што ова е веројатно проба дали Леви ќе го даде за дампинг цена или уште си седи на 130 милиони. Како и да е, има уште 48 часа, не очекувам повеќе нови играчи.
Јас мислам дека минимум уште еден потпис ќе падне!

Ми текна на мислњево, пред 2 недели, кога викавме дека го нудеа Хамес каде ке стигнат. Дојде и Јунајтед на ред.

Иначе, со оглед на тоа дека на нашиве им требаат најмалку 3 недели за трасфер, тешко дека ке го земат Ериксен, иако гаќите му се паднати на Леви, и не сака да го изгуби за ништо, а 130 милиони му бараше.

Еј да го цитирав компањонот ваш од фан клуб ПетарА, чекам да си иде Погба па ќе го цитирам таму за Дибала и Погба шо ќе играле заедно у УТД :D

А Ериксен друже тешко у УТД да го пушти тој менаталниот. Борба за ЛШ и топ 4 е тешка заебанција ...

Тиаго Мота формација 2-7-2 Here we go!!!

Сократис - Упамекано
Тореира - Лено
Пепе - Себаљос - Кутињо - Озил
Лаказет - Обамејнаг
Оваа е мед цоко формација со хендикеп :D

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Тој и така скапа на клупа од декември навака ама немој после да има кукање кога ќе настане криза и детено Гринвуд ќе испадне дека е премлад за одредени натпревари.

Добри информации има за играчи од Франција

Ilumious, ne zazimam strana jas, ti kazuvam kakva e situacijata so Lukaku. Neka ostane toj, ama nema da bide vo prv plan sezonava pod Solskjer.

Тиаго Мота формација 2-7-2 Here we go!!!

Сократис - Упамекано
Тореира - Лено
Пепе - Себаљос - Кутињо - Озил
Лаказет - Обамејнаг

----Џака/Тореира----
--Себаљос-Кутињо--
-Пепе-Лака-Ауба-

Вака изгледа балансирано ма да малку офанзивно. Али Сити игра со Силвите и Де Брујн на цмф па гледаме дека функционира.

Добри информации има за играчи од Франција
Ако се донесе играч од нападот во ред, немам против. Вака испаѓа го бранам Лукаку а поентата ми е дека не сакам во ист трансфер период да се десеткуваме во нападот, кога веќе одбраната подзаличе на нешто.

Што е причава со Бејл, пак излегоа гласини за во Баерн. Нешто слична позајмица како со Хамес...

Ако се донесе играч од нападот во ред, немам против. Вака испаѓа го бранам Лукаку а поентата ми е дека не сакам во ист трансфер период да се десеткуваме во нападот, кога веќе одбраната подзаличе на нешто.

Oдамна сме ние десеткувани кога со години крпиме десно крило.

Има на Скај дека Покетино му се јавил на Кутињо да го побара во Тотенхем. Срамно од Леви што го остава човеков да врти по телефони два дена до крај на рок.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Не знам од кај излегоја муабетите дека Реал го нуди Хамес кај ќе стигне, да беше така одамна ќе беше во Атлетико затоа што Атлетико е тој кој притиска да се донеси играчот, денеска излегоја шпекулации дека Перез ни под разно не сакал во Атлетико да се продај играчот.
Зидан не го сака Хамес и тоа е јавна тајна ама дека го нуделе кај ќе стигнат врска нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom