The Wild Boy
љепотан
- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 1.572
- Поени од реакции
- 940
Видов и Mini Cooper не се лоши а и викаат BMW мотор имале.зошто не мини купер?![]()
Имам уште време, ќе се консултирам, можни кандидати се Mini и Fiat.
Видов и Mini Cooper не се лоши а и викаат BMW мотор имале.зошто не мини купер?![]()
Па бмв е боље од фиат, чим сакаш таква женска кола куперот е многу боља опцијаВидов и Mini Cooper не се лоши а и викаат BMW мотор имале.
Имам уште време, ќе се консултирам, можни кандидати се Mini и Fiat.
Женска кола?Па бмв е боље од фиат, чим сакаш таква женска кола куперот е многу боља опција
Пластики погруб оф роуд изглед ... веројатно повисоко потпирање итн што носи офф роуд изгледотОд Германија ке земам. Од овде не ни се замарам лол, знам дека крш коли даваат.
Него, која е разликата измеѓу 500L и 500L Cross?
Види 500х мене многу поубав изглед ми има.Епаа ми дојдоа годините и време да почнам да возам. Се мислам за Fiat 500 класата, ама нешто како 500L, кола која што е микс измеѓу градска и возење за подалеку, а повеќе второто.
На сајтот на Fiat MK гледам два модела, Fiat 500L и 500L Cross. Дали има некоја голема разлика измеѓу двете? Гледам обете ги имаат скоро истите функционалности.
Епа ќе купиш ајфоун, и така имаш 20-30к за колаИмаат Mini Cooper Android Auto?
Гледам само Apple Car Play, и тоа нивниот систем.
Гледав нешто на интернет, и се испостави дека 70% фиат сега коли произведуваат во Крагујевац.
Од Бугарија ако имаш некој познаник што оди таму често ќе го најдеш за 20 евраДали знае некој кај да најдам вакви за Алфа 147 или некој да растура? На 2-3 места кај што бев или немаат или 60 евра користени.
Прегледај го приврзокот 214383
Ако имаш пари оди земи си ново сузуки балено, 90 коња е со фул опрема 12 500 евра, мала потрошувачка, издржливи мотори, супер на изглед, можеш да го возиш и ти како почетник, мислам дека е далеку подобра опција од фиативе.Епаа ми дојдоа годините и време да почнам да возам. Се мислам за Fiat 500 класата, ама нешто како 500L, кола која што е микс измеѓу градска и возење за подалеку, а повеќе второто.
На сајтот на Fiat MK гледам два модела, Fiat 500L и 500L Cross. Дали има некоја голема разлика измеѓу двете? Гледам обете ги имаат скоро истите функционалности.
500L мене многу ми се допаѓа како изгледа. Гледам и дека се со доста опрема за многу разумна ценаЕпаа ми дојдоа годините и време да почнам да возам. Се мислам за Fiat 500 класата, ама нешто како 500L, кола која што е микс измеѓу градска и возење за подалеку, а повеќе второто.
јас имам 147...но дизел. Едно да знаеш кај Алфите-бензинци......тие имаат по 2 свеќици по цилиндар( твин спарк)...па на сервис менуваш 8 наместо 4Здраво, мислење за Алфа 147 1.6 бензинец?
Ај ќе видам. Имам време, ќе разгледам и други автомобили, ќе се исконсултирам, за тоа е кајгана тука, па ќе видиме500L мене многу ми се допаѓа како изгледа. Гледам и дека се со доста опрема за многу разумна цена
и типо мирор е на иста цена.Ако имаш пари оди земи си ново сузуки балено, 90 коња е со фул опрема 12 500 евра, мала потрошувачка, издржливи мотори, супер на изглед, можеш да го возиш и ти како почетник, мислам дека е далеку подобра опција од фиативе.