- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 539
Обично после 16ч има указиDenes ima nesto novo ili septemvri ke cekame
Обично после 16ч има указиDenes ima nesto novo ili septemvri ke cekame
Со исти документи плус дополнителни потекло и потврда однесив,башка иам и лк за постојан престој од 2013та,интервју Јуни 2016,11.../2015 ,ист статус -чекамеДругари јас сум на проверка јас вицепрезиденТА веќе пола година, иначе поднесов документи преку брат со бугарски пасош 2015-та, на интервју бев 26-ти јануари 2016-та со број 82../2015 ... некој временски приближно околу мене да сподели некоја информација? Поздрав!
Podneseni dokumenti 2015, intervju 26 ti januari. 83**/2015. Na polozitelno od 5ti noemvriДругари јас сум на проверка јас вицепрезиденТА веќе пола година, иначе поднесов документи преку брат со бугарски пасош 2015-та, на интервју бев 26-ти јануари 2016-та со број 82../2015 ... некој временски приближно околу мене да сподели некоја информација? Поздрав!
jas sum od 2016 i dobiv ukaz. dokumenti podnesiv januar 2016, avgust 2017 bev na intervju a od noemvri 2018 bev na proverka od viceprezidentaOd 2016 ,ima nekoj potpishan,ili uste tamu nisto nema fateno!
Screen shot prati da vidime i so sto dokumentijas sum od 2016 i dobiv ukaz. dokumenti podnesiv januar 2016, avgust 2017 bev na intervju a od noemvri 2018 bev na proverka od viceprezidenta
denes dobi ukaz?????jas sum od 2016 i dobiv ukaz. dokumenti podnesiv januar 2016, avgust 2017 bev na intervju a od noemvri 2018 bev na proverka od viceprezidenta
A ako si preku roditel se čeka od 18-20 meseciIZVESTUVANJE 13 IPOL MESECI SE CEKA DA TI SE PROMENI STATUSOT OD SAMOTO INTERVJU OBRAZUVA PREPISKA VO ZADOLZITELNA DO FINALEN ESPERT ... POZDRAV
Автоматски споено мислење:
NA ODMOR SE CEL AVGUST AHHAHAHAHA Z
Za zal taka eПотврдата најјак документ излезе.
Kade se tie sega,sto brujea ovde kako ludi ,so potvrdi ne davale,od takvite nema da ne bide ,A ako si preku roditel se čeka od 18-20 meseci
Za zal taka e
Cccc....koja logika,preku umreni luge i potvrdi e na pola pokratko odkolki na tie so roditel.Ne mi e jas o sto proveruvaat tolku na tie sto se preku roditel...narko kartel da ne vodat roditelite ili sto...A ako si preku roditel se čeka od 18-20 meseci
Za zal taka e
Trebalo se sto imas da odneses ama sega e kasno da odneses mozes da cekas samo kako site sto cekameZdravo imam podneseno za bg drzavjanstvo preku ambasada vo Bitola( bez posrednik) vo 2013 god cekav Edna god za proishodot i mi izleze, megutoa koga dojde vreme za druga postapka baraa bg poteklo koe jas go nemav I celata procedural se stopira se do 2016 god koga odnesiv dokumenti od vujko(kopija od pasos) koj sto dobi drzavjanstvo preku negov dedo a moj pradedo koj sto sluzel vojska vo Bugarija.Podnesov original izvodi od mene od vujko mi od majkami deka se vo srodstvo pa vo 2017 god na 12 juni Bev na intervju a od nekade pocetok na noemvri 2018 god cekam potpis.E Sega me Maci Edna rabota dali trebase da go poddadam I dokumenti od pradedo mi sto sluzel vojska ili dovolno e samo od vujko mi dokumentot I sto mislite da se nadevam na potpis ili e samo sreka celata procedural.Se izvinuvam na dolgiot post I vi posakuvam mnogu sreka na site.
Trebase da go odnesis I toj dokument neznam za sto go cuvas,sega e docna,nadevajse deka ke ti potpisi,rizikuvas bez potreba.Zdravo imam podneseno za bg drzavjanstvo preku ambasada vo Bitola( bez posrednik) vo 2013 god cekav Edna god za proishodot i mi izleze, megutoa koga dojde vreme za druga postapka baraa bg poteklo koe jas go nemav I celata procedural se stopira se do 2016 god koga odnesiv dokumenti od vujko(kopija od pasos) koj sto dobi drzavjanstvo preku negov dedo a moj pradedo koj sto sluzel vojska vo Bugarija.Podnesov original izvodi od mene od vujko mi od majkami deka se vo srodstvo pa vo 2017 god na 12 juni Bev na intervju a od nekade pocetok na noemvri 2018 god cekam potpis.E Sega me Maci Edna rabota dali trebase da go poddadam I dokumenti od pradedo mi sto sluzel vojska ili dovolno e samo od vujko mi dokumentot I sto mislite da se nadevam na potpis ili e samo sreka celata procedural.Se izvinuvam na dolgiot post I vi posakuvam mnogu sreka na site.
Znam deka trebase no nekako oti sama brkav rabota mislev dovolno e samo dok od vujko mislev deka I onaka razgleduvaat vuko mi preku logo dobil drzavjanstvo I ke se povrze ama koga mi tekna veke docna bese cekav potpis.Ke cekam se nadevam na pozitivno dokolku me odbijam ke go podnesam I toj dokument plus pa se nadevam moze ke dobijam taka.Trebase da go odnesis I toj dokument neznam za sto go cuvas,sega e docna,nadevajse deka ke ti potpisi,rizikuvas bez potreba.