Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И јас сум за да го земеме Манџукиќ. Доста паметен и пред се искусен играч. Може да придонесе доста во разноврсноста на нападот. Колку што го следев чат пат во Јуве и за Хрватска, знае да пружи одлични партии ако се користи паметно. (y)

Нема да зажалите со Манџукиќ, прљав и пргав е на терен, со сите влага во конфликт без респект. Во Јуве докажа дека не е класичен CF, и дека знае да игра по страничните позиции.
Е сега нормално ќе треба некој да го рани со топки за да биде ефикасен, али не се сомневам дека супер ќе ви дојде таков карактер на терен.

од ббц велат фернандеш не е на листата на играчи што ги сака Солскер.

Само што во истиот момент Педуља пиша дека Манџукич се договорил а Дибала е во напредни преговори...

Единствен е што го збори ова, ббц телеграф и скај го тврдат наведеното.
Чудно е што Сем Лукхарст од мен нема инфо за ова и со доза на резеева го прифаќа ова.

Единствен е што го збори ова, ббц телеграф и скај го тврдат наведеното.
Чудно е што Сем Лукхарст од мен нема инфо за ова и со доза на резеева го прифаќа ова.
Истиве пишаа за Мегваер непосредно пред да излезе информацијата дека се договриле како нашиве се откажале од него дека бил скап...

Педуља за Сари е она што беше Каслс за Мурињо и е стварно релевантен за тимовите на Сари, ма да, и ја мислам дека со оглед на тоа дека информацијава ја пренесоа сите порелевантни Англиски новинари во исто време, а од сабајле ептен почнаа шпекулации за провизијата на агентите, што ми делува ко брифинг, обидов за Дибала е изгледа завршен.

Пеп вика дека го сакале Мегваер ама 85м било многу.Истотака мисли дека ќе завршиме повисоко сезонава бидејки сме купиле добри играчи.

Пеп вика дека го сакале Мегваер ама 85м било многу.Истотака мисли дека ќе завршиме повисоко сезонава бидејки сме купиле добри играчи.

Секоја сезона не фали он...

Не знам кои играчи се алтернативите искрено. Не ми се свиѓа што до 5 до 12 се влечкаме со трансферите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom