Nema potreba od krecenje bidejki ceradata najlonot go stiti cidot i klimata se pere posle e kako nova.Ovaka moze, ama I gratis krevenje posle toa.
Nema potreba od krecenje bidejki ceradata najlonot go stiti cidot i klimata se pere posle e kako nova.Ovaka moze, ama I gratis krevenje posle toa.
Na internet na YouTube ima mnogu videa kade sto so takva cerada se pere i izmenuvacot i ventilatorot na vnatresnata edinica bez da se demontira klimataСи се вади вентилаторот за чистење. Церадата е за изменувачот да не го вадиш.
Neznam zosto nema, ne go gledam na Eurovent.Decki, dali ima Eurovent za novive Haier na R32 freon?
Автоматски споено мислење:
Konkretno za ovaa me interesira specifikaciiЗА САМО ден
timcomputers.mk
da da.na slika moze da tera i so 50kwNee sega +36vo senka denovive zatoa site klimi spustaat na ponisko....a inaku nese sekiraj i Gree tera so 150/160
Momak nikoj ne ti ja spori klimata, si imal 90banki si gi dal i sea si najgolem ruk tuka.da da.na slika moze da tera i so 50kw
da da.na slika moze da tera i so 50kw
Eve ti pustija video raboti so pola od tvoite 150w, i pak vikas Ne. ??? ne mi e jasno ..... Ok tvojata e najdobra na svet toa e toa ...nema dr, sto dase diskutira ....YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
[/QUTi lades edna soba od 3 na 3 so eden prozor,jas cel sprat od 50+ kvadrata vo koj imam 10 kvadrata staklo i sporeduvas.Ako go stavine Daisekaito vo taa sobicka dali i 50kw ke trosi.dajte nesto sporedlivo,
Незнам што се убедувате и што е поентата во мерењево YT .... Има сертифициран “мерач“ кој само со тоа се бави и се вика “Eurovent“ (иако пред 5-6 месеци го усраа па сега тешко кој се снаоѓа), но има и ранг листи на најдобри клими, па така хиперинвертерот Daiseikai 8 не е најдобар во Светот, ама на сите листи е меѓу најдобрите... еве и топтен.еу го рангира http://www.topten.eu/english/building_components/air_conditioners/monosplit-3-4kw.html на 7 место (одма до легендарната U.Sarara) меѓу најдобрите 25 клими во категорија од 3-4kW, сето врвни клими, сето јапонци (Mitsu Fuji, Daikin, Toshiba, Panasonic + 1 кореанец LG) и тоа е отприлика списокот на најдобрите клими (без оглед на редоследот) сѐ друго е маркетинг и дезинформација .... Е сега цената на оваа клима била изгор... па нов модел е иако во Гр веќе се нуди под 1100 Евра, а и секако разбирливо е скапа цена, се работи за клима од самиот врв хиперинвертери со многу цертифицирани плусеви А+++/А+++!Eve ti pustija video raboti so pola od tvoite 150w, i pak vikas Ne. ??? ne mi e jasno ..... Ok tvojata e najdobra na svet toa e toa ...nema dr, sto dase diskutira ....YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Toa pa toa ...se isto .....Незнам што се убедувате и што е поентата во мерењево YT .... Има сертифициран “мерач“ кој само со тоа се бави и се вика “Eurovent“ (иако пред 5-6 месеци го усраа па сега тешко кој се снаоѓа), но има и ранг листи на најдобри клими, па така хиперинвертерот Daiseikai 8 не е најдобар во Светот, ама на сите листи е меѓу најдобрите... еве и топтен.еу го рангира http://www.topten.eu/english/building_components/air_conditioners/monosplit-3-4kw.html на 7 место (одма до легендарната U.Sarara) меѓу најдобрите 25 клими во категорија од 3-4kW, сето врвни клими, сето јапонци (Mitsu Fuji, Daikin, Toshiba, Panasonic + 1 кореанец LG) и тоа е отприлика списокот на најдобрите клими (без оглед на редоследот) сѐ друго е маркетинг и дезинформација .... Е сега цената на оваа клима била изгор... па нов модел е иако во Гр веќе се нуди под 1100 Евра, а и секако разбирливо е скапа цена, се работи за клима од самиот врв хиперинвертери со многу цертифицирани плусеви А+++/А+++!
Па обиди се да најдеш на Eurovent-cert. или да ја пронајдеш на ранг листата најдобри 25 клими во Европа, многу опеаната клима “-30“ .... или не, не се обидувај! Не губи време, ја нема! Единствено во класа 4-5kW го има како ребрендиран U-Craun во Sinclair куќиште пласиран 13то место како објавиле со А++/А+ (во греењето)! И тоа е успех, не велам не! Единствен „кинез“ меѓу елитата (јапонци и кореанци)... тоа е.
Ne e do ubeduvanje megu ovoj i onoj, megu kinezi i japonci, ne e ni do merac vakov ili onakov, rabotata e sto se laze do koska, tolku se laze sto ti ne moze ni da ukapiras kolku dolno se paga so videata koi prosta masa ne moze ni da gi otkrie sto e lagata.Незнам што се убедувате и што е поентата во мерењево YT .... Има сертифициран “мерач“ кој само со тоа се бави и се вика “Eurovent“ (иако пред 5-6 месеци го усраа па сега тешко кој се снаоѓа), но има и ранг листи на најдобри клими, па така хиперинвертерот Daiseikai 8 не е најдобар во Светот, ама на сите листи е меѓу најдобрите... еве и топтен.еу го рангира http://www.topten.eu/english/building_components/air_conditioners/monosplit-3-4kw.html на 7 место (одма до легендарната U.Sarara) меѓу најдобрите 25 клими во категорија од 3-4kW, сето врвни клими, сето јапонци (Mitsu Fuji, Daikin, Toshiba, Panasonic + 1 кореанец LG) и тоа е отприлика списокот на најдобрите клими (без оглед на редоследот) сѐ друго е маркетинг и дезинформација .... Е сега цената на оваа клима била изгор... па нов модел е иако во Гр веќе се нуди под 1100 Евра, а и секако разбирливо е скапа цена, се работи за клима од самиот врв хиперинвертери со многу цертифицирани плусеви А+++/А+++!
Па обиди се да најдеш на Eurovent-cert. или да ја пронајдеш на ранг листата најдобри 25 клими во Европа, многу опеаната клима “-30“ .... или не, не се обидувај! Не губи време, ја нема! Единствено во класа 4-5kW го има како ребрендиран U-Craun во Sinclair куќиште пласиран 13то место како објавиле со А++/А+ (во греењето)! И тоа е успех, не велам не! Единствен „кинез“ меѓу елитата (јапонци и кореанци)... тоа е.