Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
I so kur ke prai Juventus so tolku spicovi,da ne praat Juventus B ekipa :D

Член од
16 јули 2019
Мислења
113
Поени од реакции
189
Накратко, Игуаин и плус пари би ги трампал за Лукаку.
Уште пократко, би го трампал Дармијан за Де Лигт. И не мора ништо да доплати Јувентус, нека прават ќеф.
Автоматски споено мислење:

Може Сари не го сака Лукаку, ама управата знае што може да направи Конте од него и мислам дека ја почувствуваа опасноста.

Иначе ваквите како Малком треба само во Русија да играат.

Ха ха ха. Интер опасност ѕа Јуве, заради ни повеќе ни помалку Лукаку.

:lolzz::lolzz:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Уште пократко, би го трампал Дармијан за Де Лигт. И не мора ништо да доплати Јувентус, нека прават ќеф.
Ова ни Палас не би го прифатиле :D
Де бе да му се сневиди, никој не рече дека е реална трампа фала курцу. Погрешно се изразив можда, само кажувам како негова замена да дојде ќе биде океј. Никад ова Јуве ова не би понудил, а уште помалце утд да прифати. Фрос ти барем очекував да ме разбереш. :D

Никако брат, никако не е потромав, поготово не од овој Игуаин, ланскиов.
Незнам брат, доволно ги имам гледано и двајцата и некако по тромав ми е Лукаку кога го гледам со топка како се движи. Игуаин имаше една лоша сезона, психички е утепан, го шутнаа ко ѓубре Јуве кога го зедоа Роналдо, у Милан беше ужас, Челзи беше мех. Претерано е потценет само ради изминатава една лоша сезона. Лукаку ми е тромав за игра да повлече, кога го глеам каков first touch има, очите ми крварат. Исто и коа пробуа игра да повлече... Незнам. Поготово не му одговара на стилот на игра на Сари со кратки и брзи додавања ама баш ич, затоа и ми е чудна целава оваа трампа што се пишува. Дибала пример би бил совршен играч за Сари, познавајќи му го системот кој го преферира.

Да не ме разберете погрешно ко погоре, да се дообјаснам. Лукаку > Игуаин се на се земено у моментов нема муабет тука. Би го донел на место од Гонзало одма, ама трампата Дибала - Лукаку ич не ми е разбирлива.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Де бе да му се сневиди, никој не рече дека е реална трампа фала курцу. Погрешно се изразив можда, само кажувам како негова замена да дојде ќе биде океј. Никад ова Јуве ова не би понудил, а уште помалце утд да прифати. Фрос ти барем очекував да ме разбереш. :D

Незнам брат, доволно ги имам гледано и двајцата и некако по тромав ми е Лукаку кога го гледам со топка како се движи. Игуаин имаше една лоша сезона, психички е утепан, го шутнаа ко ѓубре Јуве кога го зедоа Роналдо, у Милан беше ужас, Челзи беше мех. Претерано е потценет само ради изминатава една лоша сезона. Лукаку ми е тромав за игра да повлече, кога го глеам каков first touch има, очите ми крварат. Исто и коа пробуа игра да повлече... Незнам. Поготово не му одговара на стилот на игра на Сари со кратки и брзи додавања ама баш ич, затоа и ми е чудна целава оваа трампа што се пишува. Дибала пример би бил совршен играч за Сари, познавајќи му го системот кој го преферира.

Да не ме разберете погрешно ко погоре, да се дообјаснам. Лукаку > Игуаин се на се земено у моментов нема муабет тука. Би го донел на место од Гонзало одма, ама трампата Дибала - Лукаку ич не ми е разбирлива.
Не не, не ја дискутирам ни јас можната трампа Дибала со Игуаин а и мене ме нервираат муабетите за Игуаин, дури и се имам објаснувано тука, дека бил ботлер, чоукер и лузер зошто утнал чиста шанса еднаш за Аргентина на СП.

Иначе, да тргнеме ланска сезона на Лукаку и на Игуаин, веројатно го немаш глеано како игра во Евертон. За висината/килажа/градба Лукаку е мнооогу подвижен и брз. Не знам зошто таква перцепција имаш за него, најсериозно.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Од сега ќе има бан за ставање неофицијални трансфери, не го правете форумов tribal football
Јас не се бавам лично со овие бабини деветини, ама зошто бан во тема која е трансфер дискусии?
Ај да е во официјални сфаќам, ама овде се тресат такви глупости, што ова е онака лајт верзија или провокација.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас не се бавам лично со овие бабини деветини, ама зошто бан во тема која е трансфер дискусии?
Ај да е во официјални сфаќам, ама овде се тресат такви глупости, што ова е онака лајт верзија или провокација.
Не те разбирам, трансферов му беше постиран во официјалната тема, Донев го цитираше тука за да го опомене.

Инаку тука секако дека е дозволено речиси се (со мерка нели), затоа и е општа тема за дискусија :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.339
Поени од реакции
19.803
И The Coaches' Voice е многу добра, ја препорачувам.
Бивши тренери ја објаснуваат тактиката која ја користеле на некои легендарни натпревари. На пример Брендон Роџерс збори за победата од 5:1 против Арсенал и Мурињо за победата од 3:1 против Барса.
Исто и играчи ја објаснуваат позицијата која ја играле и улогата која ја имале во тимовите.

@cholismo ова за тебе највеќе, може и ќе се образоваш фудбалски малце.
Не тебе ќе те викнам часој да ми држиш, вака како најобразован на форумот
:backa:

• Љубов
Reactions: ob1
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Што ви е бе луѓе како Лукаку ви изгледа тром?
Грамада е да ама е страшно подвижен, и брз со топка ние јадеме бурек за фрст тачот ама не е толку утепан

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не беше брз немаше да паднат оние два гола против ПСЖ. Махерски ги стигна одбиениците.

Мене ми е многу жал што си оди пред се затоа што е работник и извлекувањето на десно крило за да пробие или асистира му е многу потценета активност, сите се шлепаат на мислењето дека е сидраш што само дреми во шеснаесетник. Ако биде хранет со топки ќе има супер статистика зад него.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.339
Поени од реакции
19.803
Кај играше овај Мојсие од Јуве ? Беше позајмен некаде изминатава сезона така?
Како и да е 40 милиончиња, а онде во темата на Милан илинденско востание кренаја за Кореа за 40 мил. јас пак ги поддржвам, цената не била реална, мрш :)

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Skiselen nekako Poch i posle pobedava radi transfer politikava vo Tot ili radi toa sto im begaat poveke transfer celi....

Kajgana Shop

На врв Bottom