Зошто сте сами?

Член од
10 февруари 2010
Мислења
850
Поени од реакции
311
сингл од 2010 година.
секс си имам +/-
пари си имам
кола немам
куче имам

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Збир на фактори.

Недоволна самодоверба, сите кога излегуваа на 15/16 години јас пред пц дремев, па сега ми е потешко во гужви, живеам во пустелија, освен кафич и теретана нема каде за излегување, непопуларен кај женскиот специмен т.е мирен сум, не дигам галама и такви работи а нели женцките сакат бед бојс, така велат де.

Кога бев дете јадов силна топка за одбојка по нос, од тогаш ми е крив, сето лице ми го вади од симетрија и ми ги фрла во сенка останатите атрибути на лицето кои ми се допаѓаат, ми смета многу и ми руши самодоверба.

Без пари досега не сум останал, заработувам доволно за сам чоек, малце помош дома и така.

Колата ја возам на тате, 2000 година, скочец, со 3 врати :facepalm:

Значи лични комплекси и надворешни фактори.

И уште нешто би додал, што е најбитно. Само еднаш во живот сум се затрескал во девојче и тоа само еднаш го видов и се изгуби, стопане ебам, 3-4 недели не спиев ко чоек. Од тогаш за девојка не сум осетил нешто емоција, освен физичка привлечност.

Go figure. I'm a hot mess.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.852
Поени од реакции
23.207
Зависи каква кола. Ако купи Вартбург или Југо од 1985 тешко да биде така...
За секоја кола има соодветна дунда.
Ферари и Ламборџини ќе ти ја донесат најјаката спонзоруша, некоја си старлета, водителка или шо ти ја знам.
БМВ, Мерцедес и Ауди нешто близу до врвот, Голф 4ка, 5ка некоја таква скромна ама од добра фамилија. А Варбург и Југо некоја од село, ама пак, ќе ти донесе. :)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
За секоја кола има соодветна дунда.
Ферари и Ламборџини ќе ти ја донесат најјаката спонзоруша, некоја си старлета, водителка или шо ти ја знам.
БМВ, Мерцедес и Ауди нешто близу до врвот, Голф 4ка, 5ка некоја таква скромна ама од добра фамилија. А Варбург и Југо некоја од село, ама пак, ќе ти донесе. :)
Тебе, побратим, ако ти треба нешто материјално за да дојдеш до... „дунда“, значи ти не поседуваш никакви други квалитети и немаш што друго да понудиш за да најдеш девојка која ќе покаже интерес за тебе, а не за колата. Значи ти, освен спонзоруша, не можеш да дојдеш до ништо друго. За секое тенџерче - капак.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.852
Поени од реакции
23.207
Тебе, побратим, ако ти треба нешто материјално за да дојдеш до... „дунда“, значи ти не поседуваш никакви други квалитети и немаш што друго да понудиш за да најдеш девојка која ќе покаже интерес за тебе, а не за колата. Значи ти, освен спонзоруша, не можеш да дојдеш до ништо друго. За секое тенџерче - капак.
:D
Ја дете чекам а без кола сум ма.
Ова само пресликувам скопско секојдневие.
Не викам дека 100 % се такви, ама повеќето да.
Незнам што се возбуди толку и ко лично да го сфати ова. Да не се навреди или дечко ти има варбург?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
:D
Ја дете чекам а без кола сум ма.
Ова само пресликувам скопско секојдневие.
Не викам дека 100 % се такви, ама повеќето да.
Незнам што се возбуди толку и ко лично да го сфати ова. Да не се навреди или дечко ти има варбург?
Немам дечко, сама сум. :(

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
Неам самодоверба. Еднаш во животот сакав, и бев сакан, но не испадна како што треба. Незнам дал кај сите што имаат проблем со самодоверба, имаат и проблем со привлечност кон некоја девојка.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.852
Поени од реакции
23.207
Немам дечко, сама сум. :(
Да не чекав дете ќе те поканев да излеземе.
Зашто јас без кола а ти строго контра тој мој став, ќе се возевме во двојка до Сарај и назад.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.006
Поени од реакции
83.389
Јас имам точак со идишена гума. :-(
Да не знаеше Агда дека растур праиш на берза и дека пред некој ден купи ново Бентли, кур што ќе ти го лајкнеше постов за божемниот точак.

Kajgana Shop

На врв Bottom