- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.672
- Поени од реакции
- 4.153
Бараш одговор на погрешно место ...zasto sum glup
Бараш одговор на погрешно место ...zasto sum glup
Купи си кола и првата точка ќе ја снема, а втората ќе нема минус.сингл од 2010 година.
секс си имам +/-
пари си имам
кола немам
куче имам
Зависи каква кола. Ако купи Вартбург или Југо од 1985 тешко да биде така...Купи си кола и првата точка ќе ја снема, а втората ќе нема минус.
За секоја кола има соодветна дунда.Зависи каква кола. Ако купи Вартбург или Југо од 1985 тешко да биде така...
Тебе, побратим, ако ти треба нешто материјално за да дојдеш до... „дунда“, значи ти не поседуваш никакви други квалитети и немаш што друго да понудиш за да најдеш девојка која ќе покаже интерес за тебе, а не за колата. Значи ти, освен спонзоруша, не можеш да дојдеш до ништо друго. За секое тенџерче - капак.За секоја кола има соодветна дунда.
Ферари и Ламборџини ќе ти ја донесат најјаката спонзоруша, некоја си старлета, водителка или шо ти ја знам.
БМВ, Мерцедес и Ауди нешто близу до врвот, Голф 4ка, 5ка некоја таква скромна ама од добра фамилија. А Варбург и Југо некоја од село, ама пак, ќе ти донесе.
Тебе, побратим, ако ти треба нешто материјално за да дојдеш до... „дунда“, значи ти не поседуваш никакви други квалитети и немаш што друго да понудиш за да најдеш девојка која ќе покаже интерес за тебе, а не за колата. Значи ти, освен спонзоруша, не можеш да дојдеш до ништо друго. За секое тенџерче - капак.
Немам дечко, сама сум.
Ја дете чекам а без кола сум ма.
Ова само пресликувам скопско секојдневие.
Не викам дека 100 % се такви, ама повеќето да.
Незнам што се возбуди толку и ко лично да го сфати ова. Да не се навреди или дечко ти има варбург?
Јас имам точак со идишена гума. :-(Немам дечко, сама сум.
Да не чекав дете ќе те поканев да излеземе.Немам дечко, сама сум.
Да не знаеше Агда дека растур праиш на берза и дека пред некој ден купи ново Бентли, кур што ќе ти го лајкнеше постов за божемниот точак.Јас имам точак со идишена гума. :-(