Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ти рече подобар е од Икарди, а јас ќе речам ова е мојот последен пат што те цитирам! Да останеме само "посматрачи" еден на друг... ;):cool::D
Не бе другар зошто да се расправаме..во ред е да имаме различни мислења само да биди во доменот на меѓусебно разбирање,култура и џентлемнски разговор :D..сепак сме возрасни :D

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Еспозито против ПСЖ

Само да не го пратат во некоја срање екипа на позајмица пошто ќе заборави фудбал да игра. Друго е позајмица во јак клуб со соиграчи од кои може да научи нешто, друго е позајмица во Беневенто. Најдобро е да остане во Интер и да добива повремена минутажа во решени натпревари.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367
Само да не го пратат во некоја срање екипа на позајмица пошто ќе заборави фудбал да игра. Друго е позајмица во јак клуб со соиграчи од кои може да научи нешто, друго е позајмица во Беневенто. Најдобро е да остане во Интер и да добива повремена минутажа во решени натпревари.
Да не се лажеме, ни он ни Агуме или како и да се вика котлето не се за прв тим на Интер. Прво уште физички се инфериорни во однос на противниците. Неспорен е талентот и многу ми е мило што се погоди сушава за напаѓачи па поштено си се изнаигра на пријателскиве и покажа дека ќе го биде.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.238
Bejl i oficijalno igrac na kineski suning
Епа ова е веќе нешто друго.
Сеа барем знаеме дека биле зафатени со договарање јак трансфер за мн. битниот џиангсу сунинг,затоа не купија ништо за сиротиот ни Интер.

Приоритети јбг...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Заебавајте ме вие, ама сезонава ми мириса на 2010. Не дека триплета ќе освоиме, туку од аспект, не се пазара некој ѕвезди (Сенси, Барела), евентуално Икарди за Лукаку (ала Ибра - Ето)... и најбитно сите се против нас... Јувентус прават проблеми со секој ебан трансфер што сакаме да го направиме, Рома и Наполи такоџе... од друга страна играчиве почнува да ми лича на војници... гина на терен (ко на времето)...
Да не беа сапунициве со Икарди и Нинџа, сеа ќе бевме 1 трансфер разлика од сериозни претенденти за титулата, сеа сме тројца...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
Ние додека сме 3 засилувања од скудето, Наполи го расшљака европскиот првак 0-3.

Just sayin' :)

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ние додека сме 3 засилувања од скудето, Наполи го расшљака европскиот првак 0-3.

Lads, it's Napoli. :)
Наполи и Рома ти се тимови што прават друштво. За 10 години кога Јувентус ќе кажува дека освоил 8 по ред, Наполи ќе вика "а ја завршив 2ри три пати" и ќе мисли дека е успех. :)
Само Интер ги симнува Јувентус од врвот, it's destiny. Со оглед на тоа што Милан е некое скалило подолу во моментов.
(Ако случајно Наполи освои титула оваа сезона, сакам да ме умрете од цитирање за постов. Фала однапред)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.266
Поени од реакции
10.367

Ама зашто бе хахаха
Атлетико го расшљака Реал 7-3, и сеа?
Јуве изгуби од Алиекспрес, да не ќе испаднат од лига?

Се виде лани колку можат жабариве у Европа, со нас на чело. Не очекувам разлика драстична и годинава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.545

Да, Наполи во полн тим а Ливерпул без пола екипа.
УБаво вика Лупхол, Наполи е екипа за кревање џева само и ништо повеќе, како оние кучињата скитници кога одат во чопор и имаш едно најмало што увек највеќе лае а ако му тргнеш да го шутнеш усвет фаќа од страв.

Kajgana Shop

На врв Bottom