Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се во позиција никој да дупчат ама ај, Бејл и вака и така ќе лапа париМислам дека го дупчат јако на Бејл...пак да се смее![]()
Се засекира он ептен и тука и во Кина ќе си лапа пари, голфче, уживанција. Си ја нареди ептен.Мислам дека го дупчат јако на Бејл...пак да се смее![]()
Не се во позиција никој да дупчат ама ај, Бејл и вака и така ќе лапа пари![]()
Се засекира он ептен и тука и во Кина ќе си лапа пари, голфче, уживанција. Си ја нареди ептен.
Реал колку играчи треба да купи, 15?Па се покрија, за 120 милиони купија 7 играчи плус 120 Феликс 240, тоа се 8 играчи, скоро една постава.
Сега ако се прајме со сила дека не знаеме шо карактер е Погба тогаш.
Не го оправдав ниту потегот за Феликс да се лупнат толку пари на 19 годишен играч.
Погба колку години има, досега на цел тој хајп за него не ги оправда средствата, ама дај Боже да го земат не за 200 за 300 ако сакаат па ќе има уште толку смеење.
Мислиш дека Реал нема финансиска моќ да го пушти во Кастиља и да го плаќа до крај на договор? Или пак да ја спушти сумата и да го шитни кај сака. Мене не ми се допаѓа третманот од Зидан кон Бејл, ама и братот воопшто нема амбиции како да ја доврши кариерата. Наместо да оди во друга средина и за пониска плата да ја заврши кариерата на повисоко ниво тој го бира кешот и да игра голф во Мадрид или некаде да си го лади со аматери во Кина.
Мене ми испадна смешно ова...човекот летна за Кина и пред свршен чин Реал вика нема договор враќај се назад. Ако не е тоа играње мајтап со него не знам што е.
Мислиш дека Реал нема финансиска моќ да го пушти во Кастиља и да го плаќа до крај на договор? Или пак да ја спушти сумата и да го шитни кај сака. Мене не ми се допаѓа третманот од Зидан кон Бејл, ама и братот воопшто нема амбиции како да ја доврши кариерата. Наместо да оди во друга средина и за пониска плата да ја заврши кариерата на повисоко ниво тој го бира кешот и да игра голф во Мадрид или некаде да си го лади со аматери во Кина.
Мене ми испадна смешно ова...човекот летна за Кина и пред свршен чин Реал вика нема договор враќај се назад. Ако не е тоа играње мајтап со него не знам што е.
Нема шанса тоа да се случи, не сега кога очајно им требаат играчи, Асенсио и Јович се повредија на подолг период, на Хамес исто не рачунаат, изгледа Перез ќе си го задржи Бејл а ако има несогласувања со Зидан можно е тој да го извлечи подебелиот крај.Мислиш дека Реал нема финансиска моќ да го пушти во Кастиља и да го плаќа до крај на договор? Или пак да ја спушти сумата и да го шитни кај сака. Мене не ми се допаѓа третманот од Зидан кон Бејл, ама и братот воопшто нема амбиции како да ја доврши кариерата. Наместо да оди во друга средина и за пониска плата да ја заврши кариерата на повисоко ниво тој го бира кешот и да игра голф во Мадрид или некаде да си го лади со аматери во Кина.
паа не 15 ама ремонт им треба цела сезона потфрлија на сите полиња и пак со истите играчи сакаат да ја започнат новата сезона, испуштија млади играчи како Љоренте, Регилон, Себаљос, Ваљехо, освен Љоренте не дека овие други беа некои играчишта ама ќе закрпеа колку толку, од Хамес и Бејл ако се отарасат тогаш ќе го пробијат дното, времето си врви и не им преостанува многу за пазарењеРеал колку играчи треба да купи, 15?
тоа шо си одат играчи на Реал, јасно е..сите шо не спаѓаат у плановите на Зидан си фаќаат патот..На кој му требаат играчи кај чика Перез нека се обрати, на кило ги даваатСамо нека побрзаат дури трае распродажбата оти можи да се предомисли во последен момент
![]()
Па не дека лечам комплекси ама тренд сте овие две недели па затоа пишам.тоа шо си одат играчи на Реал, јасно е..сите шо не спаѓаат у плановите на Зидан си фаќаат патот..
тоа шо уште играчи ќе идат у Реал, исто е факт..
те читам последните 2-3 страни напна со Перез и Реал..некако како да лечиш комплекси ми стои..
Па кој играч шо си отиде од Реал беше за кило семки даден?
Според мене, оти тие играчи што си отидоа, пола и од лани ни никогаш не се биле у планови на било кој тренер, па зедоа солидна сума...
Епа тоа е проблемот шо не му се даде доволно шанса на некои играчи и прелесно се откажаа од нив.Реал е тренд секогаш...
последните години не е тоа што беше Перез...за трансферите,......АМА освои 4 ЛШ за 5 години со тој ,,рецепт,,и не знам колку имаме право да збориме за трансфер политиката..ќе почекаме резултатите да кажат
а за тоа дека можеле да извадат повеќе не ми држи вода за играчи кои немаат ни пола од утакмиците изиграно од предходната сезона
Site jadeME bubrezi (da ne zboram vulgarno) za Atletico ali deckite prekrasno igraat na transfer pazarot baska ja ubeden sum deka Cholo konecno ima ofanzivna ekipa i ke beca golovi sekoja tekmaИсто ко Атлетико несалам што даде 120 милиони за еден играч, наместо да купи 2-3 играчи и да се покрие на неколку позиции.
Site jadeME bubrezi (da ne zboram vulgarno) za Atletico ali deckite prekrasno igraat na transfer pazarot baska ja ubeden sum deka Cholo konecno ima ofanzivna ekipa i ke beca golovi sekoja tekma
Јас не го коментирам Атлетико, ја коментирам логиката на постот што го цитирав.Site jadeME bubrezi (da ne zboram vulgarno) za Atletico ali deckite prekrasno igraat na transfer pazarot baska ja ubeden sum deka Cholo konecno ima ofanzivna ekipa i ke beca golovi sekoja tekma