Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ме интересира колку пати го има гледано @mkgunner уствари :D
Сигурно повеќе од тебе :D
Го имм гледано доволно за да можам да тврдам дека за Гнабри го има измислено фудбалот

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Заќути бе ганеру проклето усто,ќе направи трансфер Пепе,дното ќе го пробие па ќе неможеме после да те собереме.
Не дава Емери 80м за Пепе бе шо ти е
#емеруаут

Сабота навечер, си уживаш лагано дома, си гледаш Лил-Тулуз, Пепе доминира, life is good :cool:

*од Лил бил овој бе, цело време мислев во Рен игра :pos:

Им набиваат цени со шпекулации, и на крај некој како Јунајтед ќе се залета ќе искешира да не им го земе конкурентот.

Сигурно повеќе од тебе :D
Го имм гледано доволно за да можам да тврдам дека за Гнабри го има измислено фудбалот

Јака логика имаш. Тоа што Гнабри не бил добар пред 3,4,5 години у арсенал не значи дека цела кариера ќе биде истиот. Некои играчи покасно го развиваат потенцијалот. Гнабри лани изигра многу јака сезона, можеби не е робен али да го праиш дека е тапа зашто не успеал во арсенал и одозгора дека Пепе бил боље. Овој Пепе уствари никој не ни го бара од јакиве тимови агентото го фура како баерн, реал и незнам ти кој биле заинтересирани а уствари врска нема

Јака логика имаш. Тоа што Гнабри не бил добар пред 3,4,5 години у арсенал не значи дека цела кариера ќе биде истиот. Некои играчи покасно го развиваат потенцијалот. Гнабри лани изигра многу јака сезона, можеби не е робен али да го праиш дека е тапа зашто не успеал во арсенал и одозгора дека Пепе бил боље. Овој Пепе уствари никој не ни го бара од јакиве тимови агентото го фура како баерн, реал и незнам ти кој биле заинтересирани а уствари врска нема

И викаш не е подобар Пепе
31c18e59e20057dfc691992cde8cc756.jpg

Баталете статистикиве поготово за играчи кои не играат во исти лиги. Ене и Фекир имаше одлична статистика претходната сезона и Ливерпул загриза. Оваа година имаше просечна сезона. Мене ми се енигма играчи како Пепе, Фернандес со една топ сезона зад нив и нивниве клубови што побрзо сакаат да се ослободат од нив затоа што само така можат да увалат добар дил и не ризикуваат со наредна нивна просечна сезона.

Баталете статистикиве поготово за играчи кои не играат во исти лиги. Ене и Фекир имаше одлична статистика претходната сезона и Ливерпул загриза. Оваа година имаше просечна сезона. Мене ми се енигма играчи како Пепе, Фернандес со една топ сезона зад нив и нивниве клубови што побрзо сакаат да се ослободат од нив затоа што само така можат да увалат добар дил и не ризикуваат со наредна нивна просечна сезона.

Фернандез беше доста импресивен во Италија, поточно Сампдорија пред да потпише за Спортинг.
Не е он со една сезона.

А за ова статистикиве и споредбава што да ти кажам...само јутуб скаути можат нешто вакво да ти приложат како доказ за квалитетот.
Дури и се мачел, им правел споредба на whoscored. :facepalm:

Фернандез беше доста импресивен во Италија, поточно Сампдорија пред да потпише за Спортинг.
Не е он со една сезона.

А за ова статистикиве и споредбава што да ти кажам...само јутуб скаути можат нешто вакво да ти приложат како доказ за квалитетот.
Дури и се мачел, им правел споредба на whoscored. :facepalm:
Извини а

Ве читав наназад за шпекулацијата на Дибала е не верувам колку фрустрации ви нанесе успехот на Тотенхем? Прво Ло Селсо и Дибала би биле и тоа како супер засилувања за тимов. Другар работа Ндомбеле е стварно одлично засилување. Трета работа читам некој пишал Сесењон ке е флоп? Али, Кејн, Даер, Винкс итн. кој ги претвори во играчишта? Заборавивте дека тренер е човекот кој знае да работи најдобро со млади играчи веројатно на светов. И за крај ме секира што Фојт ке го гурнат на десен бек, мада мислам дека повеќе шанса ке добие Волкер-Питерс. Исто така ме секира статусот со Ерискен и Алдерверелд, за вториот не толку колку за првиот, мислам дека треба Тотенхем да искористи да земе некој денар, ако веќе не сакаат да ги продолжат договорите и барем да се доведат играч(и) на тие позиции на кои ке се смета во иднина.

Ве читав наназад за шпекулацијата на Дибала е не верувам колку фрустрации ви нанесе успехот на Тотенхем?

Има одреден период кај шо можеш да едитнеш пост, искористи го.

И викаш не е подобар Пепе
31c18e59e20057dfc691992cde8cc756.jpg

Друже немам ништо против Пепе, ама и самиот гледаш дека Пепе дупло повеќе изиграл од Гнабри, плус Гнабри има дури 9 пати влегувано од клупа, а овој само еднаш, така да, овие дупло голови и асистенции и целата статистика не е мерило за споредба на квалитетите на двајцата играчи.

Пепе има 9 гола од пенал, Гнабри игра со светска класа играчи во тим, додека Пепе со просеци, и двете лиги се очај, глупа споредба, нромално дека Пепе > Гнабри.

Им набиваат цени со шпекулации, и на крај некој како Јунајтед ќе се залета ќе искешира да не им го земе конкурентот.

како на Пул мислам што им го начукаа со Бентеке кога пуштија шпекулација дека и Јунајтед се заинтересирани

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom