Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Ne. Ima podobri spicovi od nego, normalno negde bi go zel, negde ne, ali daleku e od nekakva klasa od igrac.
Во ПЛ двајца, Кун и Кејн во Италија незнам, скоро и да немам ништо гледано подследнава сезона еве кажи ти, Бундес Лева и?, Шпанија Суарез, Коста, Бензема?
Гризман, Салах и тн не се класични напаѓачи зато не ги пишав

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Да, ама Пепе беше главна ѕвезда во тимот оваа сезона, додека кај Баерн конкуренцијата е многу поголема.
Не ме сфаќај погрешно, јас имам високо мислење за Пепе и за мене е еден од најнадежните во моментов, ама по квалитет може и тука некаде да се со Гнабри.
Доколку Пепе потпише за Баерн, тогаш ќе ја видиме разликата помеѓу нив и дали воопшто има.
Па ако се тука некаде зошто Гнабри не е главен играч во Баерн?
Гнабри го знам од кога никој овде немавте чуено за него, никогаш не бил на ова ниво

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Гнабри го знам од кога никој овде немавте чуено за него, никогаш не бил на ова ниво

Лил и Баерн ги спореди? :icon_mrgr:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.969
Сакаш два пати да ти давам ист одговор?

Гуд фор ју.
На кое ниво никогаш не бил?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Сакаш два пати да ти давам ист одговор?

Гуд фор ју.
На кое ниво никогаш не бил?
Каков одговор ти е тој дека бил во Баерн не бил главен играч?
Мислиш дека ваков Пепе нема да биде главен играч во Баерн?
Нека дојде Сане па ќе го видиш твојот Гнабри колку ќе игра, просек од играч што имаше среќа да дојде во време кога Робен и Рибери беа пред умирање, седумнаесет класи под нив

Член од
23 август 2010
Мислења
39.943
Поени од реакции
116.462
Во ПЛ двајца, Кун и Кејн во Италија незнам, скоро и да немам ништо гледано подследнава сезона еве кажи ти, Бундес Лева и?, Шпанија Суарез, Коста, Бензема?
Гризман, Салах и тн не се класични напаѓачи зато не ги пишав

Pa i Auba ne e ona klasicna 9ka ko Kejn na primer, znael i po na strana da odigra po potreba, taka da ako gi sortirame kako golgeteri od napadot ke ti nabrojam 20 podobri igraci od nego.

Ne me sfakjaj pogresno, dobar igrac e on ama go nema ona "nesto povekje" sto gi dvoi najdobrite od takvite ko Auba. Primer Lakazet e odlicen igrac takodze ama e daleku pomlad i ima povekje nadez vo nego otkolku vo Obamejang. Nema veze za sistemot na Arsenal se super dvajcata, primer donesi go Obamejang vo Italija kaj so ke treba i nazad da pokriva i da ima mnogu povekje obvrski od davanje golovi mislam deka dno ke dupne.

I ne zamaraj so Benzema, Welbeck e bolje od nego. :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.969
Каков одговор ти е тој дека бил во Баерн не бил главен играч?
Мислиш дека ваков Пепе нема да биде главен играч во Баерн?
Нека дојде Сане па ќе го видиш твојот Гнабри колку ќе игра, просек од играч што имаше среќа да дојде во време кога Робен и Рибери беа пред умирање, седумнаесет класи под нив
Затоа ти реков дека најреално ќе видиме доколку играат во исти тим.
Пепе има една одлична сезона во Француска лига и одма го направи афричкиот Меси.
Пак ќе ти кажам дека имам големо мислење за него, ама глупо е да споредуваш слични играчи од кој едниот игра во еден од најдобрите клубови во свет а другиот во еден од најдобрите во Франција.
Па во таа лига Шамах ги правеше мајмуни сите, отиде во Арсенал го снема од планетата. Сакаш уште примери како Шамах?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
ПЕПЕ = Жервињо за богати:)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Затоа ти реков дека најреално ќе видиме доколку играат во исти тим.
Пепе има една одлична сезона во Француска лига и одма го направи афричкиот Меси.
Пак ќе ти кажам дека имам големо мислење за него, ама глупо е да споредуваш слични играчи од кој едниот игра во еден од најдобрите клубови во свет а другиот во еден од најдобрите во Франција.
Па во таа лига Шамах ги правеше мајмуни сите, отиде во Арсенал го снема од планетата. Сакаш уште примери како Шамах?
Ок, Шамах и Пепе споредба штом направи јасно е

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Pa i Auba ne e ona klasicna 9ka ko Kejn na primer, znael i po na strana da odigra po potreba, taka da ako gi sortirame kako golgeteri od napadot ke ti nabrojam 20 podobri igraci od nego.

Ne me sfakjaj pogresno, dobar igrac e on ama go nema ona "nesto povekje" sto gi dvoi najdobrite od takvite ko Auba. Primer Lakazet e odlicen igrac takodze ama e daleku pomlad i ima povekje nadez vo nego otkolku vo Obamejang. Nema veze za sistemot na Arsenal se super dvajcata, primer donesi go Obamejang vo Italija kaj so ke treba i nazad da pokriva i da ima mnogu povekje obvrski od davanje golovi mislam deka dno ke dupne.

I ne zamaraj so Benzema, Welbeck e bolje od nego. :D
Хахаха абе Бензема морав да го ставам јбг, да имаа подобар ќе го ставев него.
Оба е шпиц, може не е класична деветка ама не е па ни Салах тип на играч кој што не знаеш што позиција игра. Проблем кај Оба е што утиња зицери, лани можеше комотно +10 гола да има. Незнам, во Италија многу посппр е фудбалот, се игра многу тактички поповлечено нема простор за играч како него ваљда.
Лаказет е скрос друг тип на играч, што би се снашол подобро во Италија.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.969
Ок, Шамах и Пепе споредба штом направи јасно е

ПРИМЕР Е ТОА. ПРИМЕР!

Шамах беше играчиште пред да се пресели во Англија.
А и јас незнам што се објаснувам со фан на Арсенал.
Иди гледај формула, навивај за некој од Ферари, пореални се шансите за 4то место.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Баш ме интересира колку пати го има гледано @mkgunner уствари :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Заќути бе ганеру проклето усто,ќе направи трансфер Пепе,дното ќе го пробие па ќе неможеме после да те собереме.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
ПРИМЕР Е ТОА. ПРИМЕР!

Шамах беше играчиште пред да се пресели во Англија.
А и јас незнам што се објаснувам со фан на Арсенал.
Иди гледај формула, навивај за некој од Ферари, пореални се шансите за 4то место.
Дали ти богу на знаењето знаеш кој беше шпиц во Арсенал во тоа време па ми го спомнуваш факинг Шамак?
Дали знаеш кој хараше по Англија тие две-три сезони ооо ти севселенски познавачу
Колку само има познавачи како тебе што се расфрлаат со муабети од ракав

Kajgana Shop

На врв Bottom