- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.394
- Поени од реакции
- 11.873
Брат носи гаќи од тие плетените старите баби шо носат, и се секса строго во мисионерка. Има над 35, и чука јако биолошкиот саат, ја мава тешка нервоза по тоа питање, и пак несака да преминеме на посериозно ниво.@Del Boy
Сам ќе осетиш кога треба да престанеш. Ама претпоставувам дека одамна требало да осетиш
Зависи каква е девојката, дали е поштена и мирна, дали има можност да се врие со други во меѓувреме и уште еден друг куп околности.
Нема врска каква е девојката, дали била поштена, мирна или немирна.Колку време е "доволно време" да се трудиш по некоја? Значи се бориш се бориш се бориш со месеци веќе, ти игра топло-ладно и пак незнаеш на што си, а несакаш да се откажиш бидејки уствари ти значи нешто?
Толкава фрустрација немам осетено оддамна, буквално ми врие мозокот.Дајте бројка да видиме вие колку би играле во ваква ситуација.
Оф топик троа, не ти е глупо да пишуваш вакви детали на форум, а утре може и ќе ја земиш за жена?Брат носи гаќи од тие плетените старите баби шо носат, и се секса строго во мисионерка. Има над 35, и чука јако биолошкиот саат, ја мава тешка нервоза по тоа питање, и пак несака да преминеме на посериозно ниво....
Се осеќам како тој вицот за србинот шо бил кај курва, истурил еден куп пари и оваа му кажала ај да останеме само пријатели.![]()
Колку време е "доволно време" да се трудиш по некоја? Значи се бориш се бориш се бориш со месеци веќе, ти игра топло-ладно и пак незнаеш на што си, а несакаш да се откажиш бидејки уствари ти значи нешто?
Толкава фрустрација немам осетено оддамна, буквално ми врие мозокот.Дајте бројка да видиме вие колку би играле во ваква ситуација.
Не дека сум некој си Казанова, ама од мое искуство можам да ти кажам дека СЕКОГАШ би сакал посериозно со тие што се затрескани во мене (нормално ако ми се бендисува), отколку со некоја што сака многу молење и цело време си како во подредена улога.Брат носи гаќи од тие плетените старите баби шо носат, и се секса строго во мисионерка. Има над 35, и чука јако биолошкиот саат, ја мава тешка нервоза по тоа питање, и пак несака да преминеме на посериозно ниво....
Се осеќам како тој вицот за србинот шо бил кај курва, истурил еден куп пари и оваа му кажала ај да останеме само пријатели.![]()
ako mozeh sega iskontaktiraj kaj e i dogovori se odma sega vecer znaci da se vidite ako te otkaci batali ja. sega ili nikad so bi se reklo.ај помогнете ми да најдам некое НЗС... со познаничка се договараме пола година да се видиме, се е некако речено ама не до речено... од една страна таа е премногу зафатена, работи по 10 саати, најчесто и во сабота, од друга страна јас работам во друг град, се враќам прилично често, ама во викенд што побрзо... ова може да се даде како “алиби“ зашто не сме се виделе толку време, ама факт е дека во два дена викенд може да се најдат час-два за едно кафе.... е сега, дојде лето, годишни одмори... јас се вратив во родниот крај и по неколку дена ја сретнувам на улица, па правиме некој неврзан муабет 5-6 минути, па пошто јас брзав, ја прашувам кога да се видиме? Ми вика барај ме кога сакаш, сега ми е полабаво на работа, после 4 сум слободна, ми кажа и кога оди на годишен одмор... “Малер мој“ се погоди баш наредниот ден да морам да одам на хитно службено патување, па не можам да ја договорам веднаш и и викам одам таму и таму, се враќам и те барам... И пишувам во петокот, нормално прво здраво како си... ми враќа тек денес на пладне, не вртев многу муабет од страна, одма ја прашувам кога и одговара да се видиме? и ете помина одново речиси цел ден, од неа одговор нема, само 'seen', а во меѓу време јас се мачам и барам НЗС од таа нејзина игра “топло - ладно“, денес расположена сака да се видиме, утре ладна камен...
Не за џабе тајмингот во животот игра голема улога во се.ај помогнете ми да најдам некое НЗС... со познаничка се договараме пола година да се видиме, се е некако речено ама не до речено... од една страна таа е премногу зафатена, работи по 10 саати, најчесто и во сабота, од друга страна јас работам во друг град, се враќам прилично често, ама во викенд што побрзо... ова може да се даде како “алиби“ зашто не сме се виделе толку време, ама факт е дека во два дена викенд може да се најдат час-два за едно кафе.... е сега, дојде лето, годишни одмори... јас се вратив во родниот крај и по неколку дена ја сретнувам на улица, па правиме некој неврзан муабет 5-6 минути, па пошто јас брзав, ја прашувам кога да се видиме? Ми вика барај ме кога сакаш, сега ми е полабаво на работа, после 4 сум слободна, ми кажа и кога оди на годишен одмор... “Малер мој“ се погоди баш наредниот ден да морам да одам на хитно службено патување, па не можам да ја договорам веднаш и и викам одам таму и таму, се враќам и те барам... И пишувам во петокот, нормално прво здраво како си... ми враќа тек денес на пладне, не вртев многу муабет од страна, одма ја прашувам кога и одговара да се видиме? и ете помина одново речиси цел ден, од неа одговор нема, само 'seen', а во меѓу време јас се мачам и барам НЗС од таа нејзина игра “топло - ладно“, денес расположена сака да се видиме, утре ладна камен...
Kako da zaboravam edna devojka. Ne mi iskaca od glava. A znam i sum svesen deka ne mozam da ja imam. Ne mozam ednostavno, mi ide da se ubijam, pomos.
Ne mislev do tolku u bukvalna smisla, sakav da kazam deka do tolku mi e tesko i.. ne znam kako da objasnam...Замисли, дали на светот би имало луѓе ако би се убивале за се нешто што не можат да го имаат!?
![]()