Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Според логикава Ливерпул беа лузери се' до 1ви јуни годинава, 2ри јуни веќе престанаа да бидат лузери, ради една утакмица :)
Јас не сум зборел така за Ливерпул, а и тоа нели за ПЛ се однесува.

Тотенхем си се посебна приказна, они 3-0 да водеа на полувреме некако, ќе почнеа нозе да им се тресат, Ливерпул 5 ќе им дадеше во второ. Да имаат бод предност во последно коло од ПЛ, ќе изгубат 10-0 од Барнли. Се дур не почнат да освојуваат трофеи, не може да се промени тоа дека се лузери, колку и да се добри.

O

ob1

Гостин

Тотенхем си се посебна приказна, они 3-0 да водеа на полувреме некако, ќе почнеа нозе да им се тресат, Ливерпул 5 ќе им дадеше во второ. Да имаат бод предност во последно коло од ПЛ, ќе изгубат 10-0 од Барнли. Се дур не почнат да освојуваат трофеи, не може да се промени тоа дека се лузери, колку и да се добри.
За да освојуваат трофеи треба да го искоренат лузерскиот менталитет, а поради лузерскиот менталитет не можат да освојат титула. :D
И сеа? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Аха аахахахаа значи во Европа не се али во ПЛ се лузери, сеуште :D
Автоматски споено мислење:

За да освојуваат трофеи треба да го искоренат лузерскиот менталитет, а поради лузерскиот менталитет не можат да освојат титула. :D
И сеа? :D
Мондонико имаше ваков срамен пост за Ливерпул, пред да почне ланска сезона, ме мрзи да го барам :)
Исто кај Донев и Мондо е што Мондо јавно има кажано дека уопште не го симпатиша Ливерпул, па јасно е дека форса а Донев навива за Челзи, па јасно е зошто го пишува ова за Тотнем :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Аха аахахахаа значи во Европа не се али во ПЛ се лузери, сеуште :D
Автоматски споено мислење:

Мондонико имаше ваков срамен пост за Ливерпул, пред да почне ланска сезона, ме мрзи да го барам :)
Исто кај Донев и Мондо е што Мондо јавно има кажано дека уопште не го симпатиша Ливерпул, па јасно е дека форса а Донев навива за Челзи, па јасно е зошто го пишува ова за Тотнем :)
Нема поента секако да се збори. За мене е факт дека се лузери, се има покажано доволно тоа низ годините. Нема да се смени тоа се додека не почнат да освојуваат трофеи затоа што целиот муабет со лузерството е дека не знаат да освојат ништо и потфрлаат баш кога најмалце треба. Не негирам дека се добар тим, дека играат добар фудбал, дека ако се засилат уште во следниве недели би можеле посериозно да им се доближат на Сити и Ливерпул. Ама во мои очи не може тоа да им го тргне лузерството, кога уште не освоиле ништо.

А за Ливерпул како што кажав не можам да зборам затоа што не сум ги сметал јас за лузери, па сега да ти кажам дали трофејот во ЛШ направил инстантно да не се лузери.

O

ob1

Гостин
А за Ливерпул како што кажав не можам да зборам затоа што не сум ги сметал јас за лузери, па сега да ти кажам дали трофејот во ЛШ направил инстантно да не се лузери.
За ова најубаво да го прашаме експертот @Stefan-kobe. :D
Ајде батко, ти што мислиш на оваа тема, лузери се или не? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема поента секако да се збори. За мене е факт дека се лузери, се има покажано доволно тоа низ годините. Нема да се смени тоа се додека не почнат да освојуваат трофеи затоа што целиот муабет со лузерството е дека не знаат да освојат ништо и потфрлаат баш кога најмалце треба. Не негирам дека се добар тим, дека играат добар фудбал, дека ако се засилат уште во следниве недели би можеле посериозно да им се доближат на Сити и Ливерпул. Ама во мои очи не може тоа да им го тргне лузерството, кога уште не освоиле ништо.

Како тоа да бидат лузери ако немаат доволно квалитет за да освојат трофеј? :)
Многу ми е мртов муабетов за Тотенхем во ПЛ и Наполи во Серија А, жими се'.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Како тоа да бидат лузери ако немаат доволно квалитет за да освојат трофеј? :)
Многу ми е мртов муабетов за Тотенхем во ПЛ и Наполи во Серија А, жими се'.
Немаат доволно квалитет за еден Лига Куп бар да освојат? Во мртвата година кога се бореа со Лестер за титулата што направија? Трети завршија...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Немаат доволно квалитет за еден Лига Куп бар да освојат? Во мртвата година кога се бореа со Лестер за титулата што направија? Трети завршија...
Имаат квалитет за куп ама ако атакуваат само на куп и го освојат а завршат 4ти, пак ќе бидат лузери, освојаувале пивски купови.
Арсенал, Сити и евентуално Челзи се тимовите што треба да се таргетираат во таа сезона, како во мртва година Лестер зема титула, не Тотенхем.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Реално таа сезона Арсенал повеќе време беше во игра за титула отколку Тотенхем. Кокошките се убација последните месец дена некаде, и немаа некоја кој знае колкава шанса за да освојат.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Official | Real Madrid CF and Arsenal FC have agreed on the transfer of Ceballos on loan for one season, until June 30, 2020.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Ају во Палас изгледа спремаат терен за трансфер на Заха, дали моиве се кадарни да го земат е друго прашање

Kajgana Shop

На врв Bottom