Најверојатно исто е кај сите. Сега проверив, и кај мене беше така. И така рејтиото немаше никаква улога, не сум слушнал да банираат некого на замунда досега.
Најверојатно исто е кај сите. Сега проверив, и кај мене беше така. И така рејтиото немаше никаква улога, не сум слушнал да банираат некого на замунда досега.
Све е на бугарскиse opravi i kaj mene vo normala
sabajle isto bese kako anon
Anyone? Веќе два-три дена како не можам да отворам ништо на zamunda. Некој да не има инфо?
Веста односно линкот е од 24 октомври, 2016.хакерски напад кон хостинг провајдерот, но и во БГ има борба против пиратеријата па можно е и да е тоа причинатаZamunda.net спря да работи
Нај-популјарнијат б'лгарски торент тракер zamunda.net не работи от неделја. Не работјат и zamunda.se и zelka.org. Според сајта OFFnews причина за спирането на сајтовете е хакерска атака к'м доставчик'т им ...www.chr.bg
толку го бива и google тогаш. одбрав статии од последната недела да ми најде, ама толку знаеВеста односно линкот е од 24 октомври, 2016.
Барав и Јас, ама не можев најдам некое инфо повеќе.
Good news. Zamunda is backтолку го бива и google тогаш. одбрав статии од последната недела да ми најде, ама толку знае
Не ја ни отвара кај менеПовторно има некој проблем со Замунда? Неможам да се регистрирам, invalid secrete code вели, а кодот е точно впишан. И од стар акаунт не стига на мејл линк за промена на пасворд...