Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стево у темава нема прајваси, сори.I just like some privacy here.![]()
...huh?не се расправајте бе, битно пошо сега ги нема на кадар остануваат за нареден пат))
можеме да праиме Кајгана Лоф Албум
e sto.. cudata golemi... bitno e da se druzime i ljubov da i pruzime... ne e album na tepacki... nna ljubov e......huh?
Нема нареден пат
нема никаков пат,ало!
Мене,нема да ме има во тој албум :smoke:
Лееее...поза...:kesa:
Не може да признаеСакаш да кажеш дека не си ти со Пи Ко или усрамено и конечно признаваш дека не тропавме на тенџериња туку вистината за вас ја кажувавме?
и треба да конкурираш,трачевите што ги вадиш по се изглеа не се само трачевиНе може да признаеама дознавме, љеље мајке ми идам ја у Свет да конкурирам
![]()
и треба да конкурираш,трачевите што ги вадиш по се изглеа не се само трачевида не си и ти некој внук на баба ванѓа?:pos2:
трач без слика е ко празна слама Фантоме....и не туку се буниАј жити мене види кој го почна трачот за Серпико и Лејди Сатори, пред да му ги пишиш на точкест заслугите...
Епа гитла од темава, да не ти извадиме и на тебе некој трач. Иш иш!...forumsko alapachiranje e ova bre...kakov zolt pechat, kakov pechat...sve "strini persi" se sobrale tuka...pa ushte i se karat koj prv propeal i se falat, ko pomalarkine babi ste...:pos2:
...forumsko alapachiranje e ova bre...kakov zolt pechat, kakov pechat...sve "strini persi" se sobrale tuka...pa ushte i se karat koj prv propeal i se falat, ko pomalarkine babi ste...:pos2:
Епа гитла од темава,
Иш, иш...