Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На твојата свадба мислев, ти си за женење, мене рано ми е. ;)

Наум не го откажувам. Ти знам дека после неостварената идила со една госпоѓица на висока функција - не се жениш...

Мене пак на памет не ми паѓа. :)

Па кажи... каде ќе го носиме Наумета со златниот глас?
Има некоја свадба на повидок, или да си славам визита - себап како себап? :)

Јас и Лејди Сатори? Е не те бива за жолта штампа....

Сега 100% ќе напишеш и дека водата во Охрид не чини, Бучковски е невин, Канаваро не е педер... Ве знам јас вас. Квазиновинари. Угнетувачи.

Гола вода.

Јас и Лејди Сатори? Е не те бива за жолта штампа....

Сега 100% ќе напишеш и дека водата во Охрид не чини, Бучковски е невин, Канаваро не е педер... Ве знам јас вас. Квазиновинари. Угнетувачи.

Гола вода.

Канаваро не е педер, ама Челзи се најјаки. ;)
А за тоа со Лејди Сатори, мене не мојш пуфки да ми продаваш...

...a nevestaa da se javeshe, da kazi neshcho nevesto, guk guk guka- nevestata e tuka, ne se srami nevesto, v shirni vodi platno ke belish, v Ohrida grada biseri ke redish...aj pokazi troa nekoj muabet...svadba se sprema tebe mua ne-te-lazit...aj pishi neshcho...lady satorska...:pos2:

Канаваро не е педер, ама Челзи се најјаки. ;)
А за тоа со Лејди Сатори, мене не мојш пуфки да ми продаваш...
Мојт, како не мојт, зш немаш везе. Срцето на Серпико одамна е дадено на една красива...

...zborajte, zborajte taka, am da ja vidite nevestana, na-gaz ke padnite, kakvo oko imat ko ezerono sino nasabajle i navecher zelenikavo, a kakvo lice imat ko charshavi beleni na Biljanini izori, a kakva stava imat ko Galichica krshna jet...ah bre...i prva ke mu bidit sto e najvazno, ko sto mu bil na Samuila pochinka carsvono nego'...

ps.mora malce falenje na nevestava za mirazot da bidi pojak...stvarno je ubaa ja vi garantiram...:pos2:

Реметете со усул, оти ќе направите беља... you you wedding crashers!

Крв ќе падне како што оди работава:pos::pos::pos:

Ама се знае јас на чија страна ќе бидам:):):):):):):)

Е само тебе те признавам...готово.

Сатори се офарба црна поради бившиот дечко кој бај д веј има силен потенцијал повторно да стане сегашен!
Сатори ако сакала врска со некој од Форум тоа јавно ќе го кажела.
Сатори сака металци!!!
Дали Серпико изгледа како металец???
Хммм....не!

За вакво лепо девојче ко тебе ако сакаш и наци скинер ќе бидит. :pos:

:pos2:Па кој рече дека јас не сакам скинери?
Јас само металците ги потенцирав, сакам хард-кор типци...али со хипици и панкери не би се расправала...ептен не се мој тип.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom