КАко што реков Ванда Нара мрсна дојка или Станија, Соколоија, Росоколија не се мој тип на девојки. Ова е природна убавина...Си отворил инста освен вечерва? Барем 5 мин...
КАко што реков Ванда Нара мрсна дојка или Станија, Соколоија, Росоколија не се мој тип на девојки. Ова е природна убавина...Си отворил инста освен вечерва? Барем 5 мин...
Got ya.КАко што реков Ванда Нара мрсна дојка или Станија, Соколоија, Росоколија не се мој тип на девојки. Ова е природна убавина...
Превара играч, ако некој се излаже и даде барем 20м за него поради статистикава треба да бидеме среќни.Лани најдобар стрелец во Бразилско, сезонава на 8 натпревари има 7 голови и 2 асистенции. Гледа ли некој од Интер или само на Џеко пензионерот мислат?
Наводно официјално
Тоа "не е лош" е една од причините зашто сме до ова дереџе дојдени.Лукаку е најголема желба на Конте откако дојде тука, у Челзи исто му беше мета број 1 на меркатото тоа лето, ама отиде во Јунајтед, а овој мораше да се задоволува со нубот Мората, сега пак му се отвара простор да го донесе така да клубот одговара на неговите желби, све до сега што дојде е на негово инсистирање.
Не е лош лукаку толку колку што тука го правите, башка е играч кој може многу простор да отвори за останатите да постигнуваат голови, ко лаутаро, оние бочно што играат и цела средина.
А за прекини да не праам муабет колку само ќе бидат опасни оваа сезона, доколку дојде и Лукаку, он, де вриј, годин и скринијар ... и евентуално весино ако стартува. zz
Убаво ќе биде да го донесат, исто и Џеко, а уште поубаво ќе биде ако изненадат со уште некое име плус за средниот ред.
Akо мислиш на мене - ја прв што прашав што е поквалитетен Габивол од Јоветич и бев исвиркан овде во фан клубов од големите познавачи на фудбалската играПрепотценет е Лукаку за некој што се ложел на Габигол.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Abe sekako deka e gospod bogТоа "не е лош" е една од причините зашто сме до ова дереџе дојдени.
Врти - сучи Икарди е господ бог за маслинкава,ама јбг мораше ќорлето на него да покаже сила.[DOUBLEPOST=1563298615][/DOUBLEPOST]
Akо мислиш на мене - ја бев прв што прашав што е поквалитетен Габивол од Јоветич и бев исвиркан овде во фан клубов од големите познавачи на фудбалската игра![]()