- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.326
- Поени од реакции
- 15.581
Како што кажа Марсело погоре, апликација на ТВ.Како од тв?
Како што кажа Марсело погоре, апликација на ТВ.Како од тв?
Нормално ке си платиш на пц, после само внесуваш усер и пасс на тв апликацијатаКако што кажа Марсело погоре, апликација на ТВ.
Аха, значи само за плаќање треба впн, за гледање после не ти прави проблем?Нормално ке си платиш на пц, после само внесуваш усер и пасс на тв апликацијата
НеАха, значи само за плаќање треба впн, за гледање после не ти прави проблем?
И Македонија е во Европа...За тие што користат Нетфликс во Македонија.
Дали и таму поскапеа услугите или тераат по стара цена?
Во Европа од Август додатни 2 евра за сите услуги.
И Швајцарија е во Европа па плаќаат поскапо.И Македонија е во Европа...
Кај мене овој месец има повлечено исто ко и претходно.И Швајцарија е во Европа па плаќаат поскапо.
Турција истотака има различни цени...затоа беше и моето прашање.
Да и кај мене, ама добив меил дека од Август стартуваат со нови цени.Кај мене овој месец има повлечено исто ко и претходно.
Турција е веке поскапено фул пакетот до 39.99 на 41.99лири во превод 402 денари,во споредба со нашиот 730денари.И Швајцарија е во Европа па плаќаат поскапо.
Турција истотака има различни цени...затоа беше и моето прашање.
Ја вчера вечер цел го изглеав.Leleeeeeee skapav 3 saati bez da trepnam gledajki go dokumentarecot "Don't fuck with cats"
mind
Bev do skopje jas skoro se vrativ, ama nema problem kaj mene, si vrti bez problem.Ја вчера вечер цел го изглеав.
Јако.
btw, бев до Грчка нешто и само што влегов дома, пуштам Вичер на Нетфликс и неќе поише од 20% да се учита, сеа отпоново ќе рестартирам ли, што ли ќе праам, ќе видам...
Морав да се оправдам зашто не сум ја гледал до сега, а уште од сабајле ја пуштија.Bev do skopje jas skoro se vrativ, ama nema problem kaj mene, si vrti bez problem.