Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Prednosta na WiFi Aplikacijata na GREE e sto ima i opcija za Firmware Update t.e mozes da proveris dali firmwareto za tvojot model e postara verzija ili ima ponova verzija za tvojot model na serverot i mozes da go apdejtiras softverot.Delayot не е ни 1 секунда, рутерот е на 5 метри.
Delay e 0.5-1sek Max.! Ako tie daleku ruterot od klimata moze i toa da e.inaku raboti na bilo koj intetnet wi-fi .3g/4g od bilo kade probano mie i nadvor od mk.se ceka 1/2 sekundi no raboti.....Ај вака, ја инсталирав апликацијата, регистрација и инсталција е нормална, малце се помачив со поврзувањето али ради мене, така да не е страшно.
Сеа од коментарите прочитав дека има баг кога си на 4g и тоа беше ваљда причината што ми се губеше климата. Има нов апдејт, сега тера и преку 4g, али ај да видиме уште некој ден, па ќе пишам дали има проблем.
Секако, не треба да има вакви багови за сериозна фирма.
A zosto smetate deka nekoj ve laze...???vie koga imate izgradeno mislejne za nesto nema koj toa da vi go promeni@si terate spored vaseto i mislite deka toa e taka i e ok......@Strelec е мало неурозан, па го вади белото мераче и модулира. ТИ ќе компарираш модулација на Тошиба со грее. аабе дечко сте забегале многу во шоурумот на кинезиве. ајт таму модулирај по некои други теми а тука не лажи народ.

Разбирам нешто у врска со клима уредиве али не сум ептен профи. Муабетот ми е тазе сум у темава пред некое време ја открив, па глеам има доста луѓе шо се влезени апла што ептен ми праи кејф и завидувам. Прашањето ми е дали работите со брендовиве,имате профит и што и да е или чисто од љубав ?![]()

Nisto ne odbranuvam/falam samo toa sto gledam posturam....za na zimo ke vidime#ima vreme ke postiram i togas...da sme zivi zdravi....Стрелецот работи со грее, па по секој коментар кој не му одговара ги ословува другите како продавачи
А имаш и двата ботови што му прават „ми се допаѓа“ на секое мислење, едниот е попасивен, другиот има реплики „земи прочитај“.
Голем дел од корисниците се револтирани од нивниот однос. Си купил нешто што не е грее па си глупав што си дал толку пари
@Некој и @Lithium002 се против екипата на стрелецот и гледаат да ги извалкаат што повеќе.
Реално колку и да постираат грее лобито графикони и видеа од модулација грее не се во категорија на митсубиши/тошиба/дајкин/фуџитсу.
Пошто нели и тој што ќе купи Мерцедес/Ауди/БМВ можеше да земи за дупло поевтино нешто што е исто на хартија
Климе/лаптоп/најубав ваљда може да има нешто со вивакс, мада е сумлив што често споделува и другите бендови (често и брендови за кои никој не слушнал).
Лично за мене:
јас немав потреба да размислувам за греење до скоро време, но основање на фамилија и живеење на засебен спрат ми ја наметна оваа тема.
Лично сум фасциниран од искуството дека со клима може да биде стоплено и тоа да чини многу евтино.
Моето присуство на темата и коментирање (во голем дел се возджувам да не коментирам од очигледни причини) е да се сподели со членови кои се наоѓаат во иста ситуација како што сум се наоѓал јас пред една година и да им се помогне колку што се може.
Што повеќе на клими тоа подобро за сите, особено во градови каде треба да отвориме апликации за да знаеме дали да собереме храброст да излеземе од домовите.
Тука сме на линија со @mdeni и основачот на темата.
п.с. имаш и членови како неодамна подновениот тс01 кој на лето ја постави климата, а нема поминато зима и нормално во постовите сака да си го „заштити/одбрани“ изборот на клима. Ете кај е зимата ќе дојде
п.п.с за стрелчно да не почнува за мојата СФ50 вака така намерно го оставам овај ппс да нема простор да ме уморва![]()
Платен продавач коа сака менува кожа
Mirage уште не ти е гледан, не знам како не ти е незгодно со ваков муабет да ми упаднеш