Naravno da imaNema više ex yu u mypanel, zbog zajebancija koju su uradili sa Mac adresama na nekim forumima oni uklonili ex yu i rešili problem budala koji su javno kačili i navalili na server.... Hahahahhahaah pravo rešenje zar ne![]()
haha,koje uvlacenjeJedan je samo @international
ja sam se nagledao listi od hopcup,i sada ,nakon postova od hopcup-a,zar iko treba moliti nekog za listu????????????Covjek sve lijepo objasnio i ko hoce ,moze sebi naci bez da se uvlaci u supak bilo komeu pravu si,većina nas na forumu smo se nagledali onih listi koje je on davao nam.
Pa dobro nisam gledao sve da proverim, video u par da nema i reko uklonili ih sa servera, ko će prelistati sad sve liste iz panela od mypanel malo mi je mnogo...Naravno da ima..... idem sad malo van
... reko ja ko zna naci ce tu listu koja u sebi sadrzi exyu kanale
Pozdrav
Tko ce koristiti mozak, lakse mi je poslati poruku u pp i ja zadovoljan ;-)ja sam se nagledao listi od hopcup,i sada ,nakon postova od hopcup-a,zar iko treba moliti nekog za listu????????????Covjek sve lijepo objasnio i ko hoce ,moze sebi naci bez da se uvlaci u supak bilo kome
nije, nije......ispravno je Merhaba bre pucanstvo, kome je poznato zna o cemu govorimHaha ..Merhaba i tebi,od kud ti ta ideja?[DOUBLEPOST=1562348800][/DOUBLEPOST]
Čovjek je ispravno pozdravio.
Ja je ne znam naci, pa kad ces imati vremena, nadji je i posalji na PM.Naravno da ima..... idem sad malo van
... reko ja ko zna naci ce tu listu koja u sebi sadrzi exyu kanale
Pozdrav
E sakson provuko bi laxi i tebe i hupcup kroz VLC a ne ovo što si postavio sliku.Trebate još da učite da bi posigli negov nivo.Very Funny.
Koga ke uspees ova da go provleces preku VLC togas kopiraj go mojot tekst. Daleku sme jas i ti, vsusnost samo otvorate novi nikovi, koj da ve znae od koja pricina?
Прегледај го приврзокот 212108
Ja imam panel na stb od mypanel, i za tu listi bih prelistavao cijeli dan SQL, ali nemam login.Pa dobro nisam gledao sve da proverim, video u par da nema i reko uklonili ih sa servera, ko će prelistati sad sve liste iz panela od mypanel malo mi je mnogo...
snjegovim nepostejecim alatima mozes samo izvuci mudo marjanovoJa imam panel na stb od mypanel, i za tu listi bih prelistavao cijeli dan SQL, ali nemam login.
Probavao sa svim tim hopcup alatima, ali nisam uspio.
Ako ce mi netko otkriti kako izvuci listu iz panela, kada imas panel i MAC, to bi bio kraj mojih zanimanja za liste.
poslao sam ti moj panel listu i mac i jednu domacu sa 30 konekcija i nije mi jasno sta sve vise snimas ima sve vec snimljeno sve sto postojiTo mi jedino i preostaje.
Vidi koliko poruka imas od mene, ali badava kada me vise ne sljivis ni kao suhu sljivu.
A snimao sam samo od lista koje si mi tai slao.
I opet sam dosao u priliku da ovdje molim.
Zadnju koju si mi poslao je davno prestala, a na ovu mypanel prestali raditi nasi kanali.
I evo mene opet tu da moljakam, i da pojedinci zezaju starca.
Takav je izgleda zivot....saculatac
Jos ima po tim kanalima sto jos nisam snimio.poslao sam ti moj panel listu i mac i jednu domacu sa 30 konekcija i nije mi jasno sta sve vise snimas ima sve vec snimljeno sve sto postoji
Zaboravio sam napisati.Jos ima po tim kanalima sto jos nisam snimio.
Evo sad sam propustio da snimim sa RTS Drama: Kako zasmijati gospodara.
Valjda ce biti reprize.
A tebi javno zahvala za to sto si mi slao i poslao.
Tebi ostaje da pomazes sa listama, a meni da snimam i dijelim nasim net prijateljima.