S
staycalm
Гостин
Мене ме цитира, ама му се изместило нешо у постотНе го напишав тоа јас. Од кај цитираш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме цитира, ама му се изместило нешо у постотНе го напишав тоа јас. Од кај цитираш?
Хомосексуалците главно страдаат од христијанството а не од други религии......затоа хомосексуалците го ругаат христијанствотоСе збореше веќе на оваа тема. Тоа е бидејќи христијанството е најпопуларно (оние што го ругаат имаат главно страдано од христијанството, а не од други религии) - нема друга посебна причина. Ама јас воедно зборувам за сите религии.
Дали има некоја земја со предоминатно нехристијанско население, во која има поголеми геј права од некои предоминатно христијански земји?
Убаво прочитај што кажав: оние кои го ругаат христијанството главно страдаат од христијанството, а не од други религии. Не викам дека другите религии не се полоши од христијанството.Хомосексуалците главно страдаат од христијанството а не од други религии......затоа хомосексуалците го ругаат христијанството
Убаво прочитај што кажав: оние кои го ругаат христијанството главно страдаат од христијанството, а не од други религии. Не викам дека другите религии не се полоши од христијанството.
Не гледам како спуштање на нивното простачко ниво ќе помогне во случајов. Не и посакувам смрт. И посакувам повеќе мозок, разбирање, повеќе да си го гледаат својот мизерен живот наместо туѓите, едукација на темите и општествените појави за кои немаат појма а ги пцуваат и барааст истребување на истите и тн.Казна за сите кои ги навредуваат луѓето кои се геј.Смрт[DOUBLEPOST=1561901925][/DOUBLEPOST]Јас не сум геј но кои сте вие да велите да се убијат ако се убијат тие тогаш и вие треба.(ова го зборувам после читањето на секакви коментари на фб)
Израел има бољи права за геј заедница од, да речеме, Шведска или Холандија? Од Калифорнија?[DOUBLEPOST=1561904479][/DOUBLEPOST]Веројатно Израел.
Но за другото се согласувам. И мене не ми е јасно зошто се молчи и прогледува низ прсти.
Колку се полоши?Убаво прочитај што кажав: оние кои го ругаат христијанството главно страдаат од христијанството, а не од други религии. Не викам дека другите религии не се полоши од христијанството.
Би сакал за скоро време Влатко Ѓорчев да го видам премиер на Македонија, меѓу другото и заради вакви хистерии.
И при толку пари, кампањи, гости од амбасади и туристи од странство, цели двајца без тројца. Се надевам нема да продолжат со вакви лудории.
А на ЛЏБТ парадата имаше присутни мали дечиња со едноцифрен број на годинки?
Hmmm, let me see...
![]()
Или ова децава на лџбт се оправдано присутни?
![]()
Јас не сум присуствувал лично ниту на едниот ниту на другиот марш бидејќи не припаѓам ни кај едните, ни кај другите, но судејќи по она што го приметив на снимките и од двата марша кои беа споделени по тв вестиве, кај едните (ЛГБТ маршот) на видеата од парадирањето не приметив ниту едно мало детенце, а кај оној анти-ЛГБТ маршот приметив десетици мали дечиња облечени во народни носии кои дури и носеа крстови и икони од светци во рацете, а веднаш до нив парадираа и попови и владици !
Има, ги учат децата уште од мали нозе да мразат одредена група на луѓе.И што ако носеле крстови и биле облечени во народни носии? Нешто проблем?
И што ако носеле крстови и биле облечени во народни носии? Нешто проблем?
Има, ги учат децата уште од мали нозе да мразат одредена група на луѓе.