Во подрум на тмф десно од бифе па лево.Некој да не знае кај се наоѓа канцеларијата на тојтовска билјана?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во подрум на тмф десно од бифе па лево.Некој да не знае кај се наоѓа канцеларијата на тојтовска билјана?
Разгледај ги задолжителните предмети од смеровите што те интересираат и одбери го оној што највеќе те интересира. Инаку мене ми изгледа многу полесен од стариот МТ бидејќи нема сега Веројатност.Здраво дали има некој запишано финки на интернет мрежи и безбедност сакам да да добијам некое мислење не знам кој смер да го одберам
Ама има теорија на информацииРазгледај ги задолжителните предмети од смеровите што те интересираат и одбери го оној што највеќе те интересира. Инаку мене ми изгледа многу полесен од стариот МТ бидејќи нема сега Веројатност.
МТ ги има и дватаАма има теорија на информации
Никој?Да не има некој материјали по апс , веројатност и напредно?
Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk
APS imas zadaci na geeksforgeeks i hackerrank. Drugite dva gi nemam slusano.Никој?![]()
Мислев за материјали како презентации по теорија и , аудиториски.APS imas zadaci na geeksforgeeks i hackerrank. Drugite dva gi nemam slusano.
Побарај по групите на фб, има таму.Мислев за материјали како презентации по теорија и , аудиториски.
Пријави го у деканатНекој да не знае како да го добијам Панче Рибарски (на маил не враќа, консултации не држи ) или како се добива оцена професионални вештини кај него бидејќи уште нема ни резултати ни ништо објавено...( за проектите од прв семестар )