- Член од
- 3 јуни 2016
- Мислења
- 369
- Поени од реакции
- 642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1561127953][/DOUBLEPOST]Ova vistina nordik....postavena na 25,vo sobata na drugiot kraj e 25.3stepeni.kvadratura 40m.vaka kako sto ladi a ne se slusa ni vnatre ni nadvor Da topli.....ohooo na kojn sme

za kaj nas se tie. Nordici. Kaj sho e - 20па сигурно во ваков објект нема амбери или лома да ставаат, се знај за кај се тие.![]()
Gree amber nordik[DOUBLEPOST=1561127953][/DOUBLEPOST]Ova vistina nordik....postavena na 25,vo sobata na drugiot kraj e 25.3stepeni.kvadratura 40m.vaka kako sto ladi a ne se slusa ni vnatre ni nadvor Da topli.....ohooo na kojn sme
![]()

DRuze jas ke spodelam toa sto gledam za pocetok sum impresioniran od app.na mob.raboti perfektno palis/gasnes klima i podesuvas sto sakas.... staviv i sliki...postavena na 25 na drugiot kraj temp.e 25.3 isto imam poracano wat.metar od ali.koga ke stigne ne znam .....a ke spodelam normalno iskustvo...i realno pred se...супер.
уште 5-10 како тебе на форум и да си споделат искрени искуства да не мора да ги читаме лобито![]()
Sedisteto na Mitsubishi za EU e vo Italija, zatoa e sosema normalno da ima Mitsubishi.Gledav video na Youtube. Za Juventus sum strastven navivach i kako sho go gledav videovo kaj sho pravat promocija na noviot trener, op, mi padna v ochi vo pozadina dvete Mitsu okacheni.Mi izgledaat na WN ama ne sum sigurenПрегледај го приврзокот 211239
Sekoja cest za izborot. Bravo!!!Gree amber nordik[DOUBLEPOST=1561127953][/DOUBLEPOST]Ova vistina nordik....postavena na 25,vo sobata na drugiot kraj e 25.3stepeni.kvadratura 40m.vaka kako sto ladi a ne se slusa ni vnatre ni nadvor Da topli.....ohooo na kojn sme
![]()
DRuze jas ke spodelam toa sto gledam za pocetok sum impresioniran od app.na mob.raboti perfektno palis/gasnes klima i podesuvas sto sakas.... staviv i sliki...postavena na 25 na drugiot kraj temp.e 25.3 isto imam poracano wat.metar od ali.koga ke stigne ne znam .....a ke spodelam normalno iskustvo...i realno pred se...

ja iskluciv sega. Od koga go krenavme vtoriot sprat na kukjava, prviot sprat e navistina svez na leto i nema potreba od ladenje. Plus nema nikoj na spratot vo momentov.Стави на ауто фан и ќе го намали фенот и на ладење.
Мора да продолжи турбината да врти за да го исуши хладњакот(изменувачот).Обично е на време програмирана,и после и она ќе си се исклучи и ќе ја затвори перката.Da spodelam eve neshto za Haier 5,5kava. Na ladenje ja pushtiv da vidam kako ke funkcionira, iskluchena e deka moite ne se tuka vekje 3 nedeli i nema potreba da raboti. Imeno, ja staviv na 25 stepeni, na dvojka fan, i si duvashe, ja razladi sobata i koga postigna temperatura, iskluci kompresorot, a fanot prodolzi da duva na dvojka. Ako e staven na kec, na kec si prodolzuva koga ke iskluci kompresorot, a ako e na trojka, na trojka si prodolzuva so duvanje koga ke iskluci kompresorot. Da ne stane zabuna, na greenje ne pravi taka, si namaluva ventilatorot na onolku na kolku shto e sisitemski programiran.
Iskreno, ova mi izgleda dosta interesno pri ladenje. Ne znam na Auto fan ako e na ladenje, shto pravi fanot koga ke iskluci kompresorot, ama predpostavuvam deka na najniski obrtai ke si vrti.