- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.216
- Поени од реакции
- 8.317
Само мк превод на 2 серијали,ние сме под туркиш,не под балкан што е глупоNekoj da pise koi serii na Netflix imaat balkanski prevodi
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
Само мк превод на 2 серијали,ние сме под туркиш,не под балкан што е глупоNekoj da pise koi serii na Netflix imaat balkanski prevodi
Знам дека Gotham има мкд преводNekoj da pise koi serii na Netflix imaat balkanski prevodi
379 denari za 4 korisnici odednash?Некој ако користи наш нетфликс пошто бааги е поскап од турскиот, се што ви треба само ВПН и наша картица без проблем ја поминува, тоа е само еднократна регистрација и толку после од впн немате потребам, иначе цените се
Basic 152denari
Standard 265den.
Premium 379den.
цените се за турскиот нетфликс, да премиум пакетот е за 4 корисници одеднаш, нашиот е нели 8,10 и 12 евра379 denari za 4 korisnici odednash?
Kolku e turskiot ako ovoj e baagi poskap?
Aha , zbunka moja.цените се за турскиот нетфликс, да премиум пакетот е за 4 корисници одеднаш, нашиот е нели 8,10 и 12 евра
впн го користиш само за најава , после си тераш на нашиот нетфликсAha , zbunka moja.
Mnogu eftin turskiot.
Istata programa ili posebni filmovi ima na turskiot?
не, таму е 600денари премиумНе сум проверувал, ама сигурно индискиот е поевтин и од турскиот
Да. Во Турција е најевтино https://www.businessinsider.com/countries-where-netflix-is-most-least-expensive-or-cost-effective-2018-9не, таму е 600денари премиум
А од ТВ ако сакам да пуштам нетфликс има чаре?впн го користиш само за најава , после си тераш на нашиот нетфликс
Како од тв?А од ТВ ако сакам да пуштам нетфликс има чаре?
Mисли на Smart телевизор преку апликација Netflix.Како од тв?