Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Покажа солидни партии минатата сезона. Против нас изгази и Мурињо јавно ги пофали скаутите на Вест Хем за нивното откритие и индиректно им посочи на нашите скаути како се работи.

@Vori Ај прочитај го постот мој и тоа што го постираш. Иначе јаки извори имаш:icon_lol::icon_lol:
Странава си ја поштуем ко светиње .... Долго време ја следам и све што објави ја извади точен резултат ....Поточно баш беше актуелна на еден шпански канал Gol! .....
og-image.jpg

Од фросе играчиштето пејс мрчантот што го чекаме да стане звезда ќе си иде у Вест Хем :pos:

Фросе морав :icon_lol:
Нема што, премногу разочара. Не е до толку неталентиран колку што се друго повеќе го интересира отколку фудбал

Странава си ја поштуем ко светиње .... Долго време ја следам и све што објави ја извади точен резултат ....Поточно баш беше актуелна на еден шпански канал Gol! .....
og-image.jpg

И The Sun не се лоши.

Не знам колку е релевантен во Шпанија, ама Диарио Ас јавува дека Жоао Феликс утре ќе го презентираат во Атлетико, наводно ја плаќаат откупната клаузула.

Navodno Juve go potpisal Adrien Rabiot na free a City go kupile Cancelo za 50 milki + bonusi koi bi stignale do 60..

Inter saka da go sitne Icardi u Juve ama za ne pomalku od 70€, Juve nudel pari plus Kvardado.. Ovie sakale zamena glava za glava so Dybala ama Juve go procenuva Dybala poise od 70€ i interasive ne sakale da doplatat..

B4E8C5ED-9856-40AE-9F51-13A93E7AAA1F.jpeg
Navodno Juve go potpisal Adrien Rabiot na free a City go kupile Cancelo za 50 milki + bonusi koi bi stignale do 60..

Inter saka da go sitne Icardi u Juve ama za ne pomalku od 70€, Juve nudel pari plus Kvardado.. Ovie sakale zamena glava za glava so Dybala ama Juve go procenuva Dybala poise od 70€ i interasive ne sakale da doplatat..
[DOUBLEPOST=1560890676][/DOUBLEPOST]
Не знам колку е релевантен во Шпанија, ама Диарио Ас јавува дека Жоао Феликс утре ќе го презентираат во Атлетико, наводно ја плаќаат откупната клаузула.
И јас прочитав на твитер денеска дека наводно бил виден на Ванда Метрополитано ама не објавив оти не ми изгледаше сериозен твитот.
120 мил. многу пари се и голем ризик се надевам ќе искини малиот и на сите ќе ни ги затни муцките

Golem proges za Feliks od od Benfika u Atl Madrid sta da ti pricam.Steta mozese da zavrsi vo nekoj pogolem klub

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Добар е овој Пепе од Лил? Има многу шпекулации со Ливерпул поврзани

Golem proges za Feliks od od Benfika u Atl Madrid sta da ti pricam.Steta mozese da zavrsi vo nekoj pogolem klub

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Абе добро можеше да заврши во Барса или Реал и да грее клупа па за една сезона по позајмици да го шуткаат, а и реално кој е пак моментално Жоао Феликс, ноубади, има потенцијал во малиот се гледа ама да не го прајме Меси пред време со една полусезона изиграна.
И не се секирај ако се погоди играчот Барса ќе ни го собери за некоја година, таман да му го искалемиме прича позната е тоа кај Атлетико ;)[DOUBLEPOST=1560895084][/DOUBLEPOST]
Добар е овој Пепе од Лил? Има многу шпекулации со Ливерпул поврзани
Се истури од голој прошлата сезона во Лил

Можно е пак да се врати во Barcelona.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom