Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
4.953
Поени од реакции
6.164
Imase na fb izjava od bratot na Dibala koj voedno i mu e agent deka Dibala nikogas ne rekol NE na Inter a so toa moznostite za trampa pomegu Icardi-Dibala e vozmozna.
 
Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.808
Поени од реакции
8.972
Истиве муабети ги зборевте и за Конте, дека Сунинг никад не би го избркале Спалети ради тие 25М оштета, па го избркаа.
Тоа што гледаме фудбал не значи дека се разбираме во економија и раководење на клуб. А ако сте се утрипале дека сме Реал Мадрид и ќе пукнеме 300М за 10 дена, тоа е ваш проблем.
 
Член од
16 април 2014
Мислења
7.075
Поени од реакции
11.066
Абе нели ФФП беше проблемот. Како сеа не сме Реал? Не ни сака некој да се понашаме ко реал со 150кк трансфери од типот на Хазард. Само време е да почнат да купуваат некои салам играчи и да се подготвуваат за наредната сезона.
 
Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.808
Поени од реакции
8.972
Абе нели ФФП беше проблемот. Како сеа не сме Реал? Не ни сака некој да се понашаме ко реал со 150кк трансфери од типот на Хазард. Само време е да почнат да купуваат некои салам играчи и да се подготвуваат за наредната сезона.
ФФП ти е до 30ти Јуни.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
 
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.314
Поени од реакции
7.450
https://www.transfermarkt.com/zinho-vanheusden/profil/spieler/338672

Овој го заборавивме, малиот на 19 години кренал цена од 10 милиони. Стандард сакале да го купат него и Емерс во пакет за 25 милиони евра. Белгијциве мислам не се заебанција
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.344
Поени од реакции
57.966
@Syn, не е проблемот дека уште не сме земале никој. Повеќе се проблем имињата со кои се поврзуваме и тоа што не можеме да продадеме играчи. Далеку ќе биде ова од мирно лето. Годин е ок ама ни фали еден цел среден ред и двајца напаѓачи. Ова со Барела е многу далеку од готово, само Годин е завршена работа, никој друг. Јас се надевав на 1-2 играчи од калибар на Ракитиќ ама изгледа и тоа е научна фантастика.

Инаку кога го спомна Лука Јовиќ, појма немав за него, отворив неколку видеа на јутјуб да видам што толку е фамата... дечкото е Дарко Панчев во најдобри години, онака плукнат, исти голови дава, трпа од прва како ненормален. Каков Икарди какви бакрачи, знаат Реал што прават.
 
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.554
Поени од реакции
21.582
Незнам како можеа да го дадат Емерс.
Отсекогаш дум мислел дека заслужува прв тим, а они го пратија во Серија Б, и сега збогум во пакет со Вајнхаузден.
Кога ќе ми текне пола сезона Валеро ни играше. (n)
Вајнхаузден исто добар ама се повреди, и плус на таа позиција ги имаме Де Веиј и Шкриниар, а и читам пари ни требале.
Се надевам нема ниту еден од овие да направи кариера за прв пат нашата управа да биде во право што ги продаде. Ама кога ќе видам дека Стандард дава толку пари за нив, се повеќе ми изгледаат на играчишта.
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.196
Поени од реакции
107.854
Poarno da ne ne povrzuvaat so nikoj i na kraj da zememe toa sto treba namesto celo leto so Sancez, Laveci i Modric i na krajot ostanuvanjeto na Galjardini da ni bide najgolemo zasiluvanje.

Poso ni e nova upravata nema da gi kritikuvam dodeka ne zavrsi preodniot rok, a bidejki Marota e clen na istata uz Konte kako trener sepak imam golemi ocekuvanja i znam deka dobro ke si ja zavrsat rabotata. Sekako deka ova leto ke bide poloso od prosloto, nema problem.

Racunajte Godin i Hisaj se vekje dogovoreni, za vtoriot treba da se oficijalizira, taka da za mene ova e sosema ok pocetok. Neka go spakuvaat i Barela, uz Lukaku i Kieza i zz
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.261
Поени од реакции
41.695
@Io Sono Interista
zaboraviv vcera da spomnam, ke se dadat i nad 30m evra ako ne se lazam za politano i radu, taka da vo juni nema da ima trosenje na pari golemo toa sigurno, radu ke se dade u drug tim sigurno, a i politano mozno e, bez razlika sto ke go otkupat.
Za sredina sega za sega se spomnuvaat barela i kovacic kako iminja, vo celzi dodeka bese konte ne igrase so kreativec u sredina, prvata sezona tamu mu bea samo matic i kante, deka igrase 343, mislam deka oni najcesto igraa, a vtorata igrase so kante, fabregas, i rotiraa mislam bakajoko, barkli, klasicna 10ka nemase i mislam deka toa ke bide slucaj i vo inter.
Kako i da e, nema sigurno da serviraat javno sto planiraat da kupat, pred nekoja godina so nad 60 igraci se imaa povrzano, ja sum prilicno ubeden deka letovo imaat i plan a i plan b i plan c za sekoja pozicija za koja konte ima potreba od igrac, uste e samo 13ti juni, taka da stvarno ne gledam apsolutno nikakov prostor za panika. U triplete sezonava dve klucni alki za timot dojdoa na kraj od transfer rok ( snajder ) i u januari ( pandev ). Ibra vo juli ako ne se lazam otide u barsa a dojde eto, samo mota i milito bea dogovoreni na kraj od prethodnata sezona.

Rekov, najgorcliviot problem e resen, na podolg rok, a sto se odnesuva do Ikardi i eve konkretno Real, Marca izvadija statija uste u fevruari deka perez ne go saka radi wanda, ovaa morase javno toa da go demantira, znaci ona go demantirase iako nema nikakva dopirna tocka so real, na kraj se ispostavi toa i ko tocno. U normalen svet nikoj ne bi ti go zemal jovic na smetka na ikardi, jovic ima edna dobra sezona izigrano, ama jovic im garantira golema profesionalnost i nepravenje na problemi nadvor od teren, nesto za koe Ikardi ne moze da dade 100 procentna garancija, zasto nestata ne zavisat samo od nego, tuku i od negovata sopruga.
Uste togas rekov, mozete li da go zamislite perez da se tegavi na ista masa so edna starleta ? Pa ispod casti ke mu e ... i eve, slucajno ili ne na ikardi mu udrija recka bez oko da im trepne. Bez razlika dali ke ostane ikardi ili ne tuka, wanda mu ja unistuva karierata i potencijalot sto go poseduva, da go trgneme inter na strana, letovo za nego bese idealna prilika da ide ne bilo kade, tuku vo Real Madrid, sto ke bese na nekoj nacin i vrv u negovata kariera, a nego sto mu se desi, go zimaat jovic koj do lani bese nepoznanica za pola fudbalski svet, i e trgnat od spisokot za kopa amerika.

Idealno scenario e ikardi da ostane a pritoa site problemi povrzani so nego da isceznat i nikad da ne se povtorat, ama ete niedna spekulacija povrzana so inter ne nalaga deka toa ke se sluci, poslednata od vcera e deka konte razgovaral so poveketo igraci i site bile soglasni deka ne sakaat on da e del od timot.
 

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.129
Коларов може да оди во Фенербахче. Идеален играч за 3-5-2 кај Конте.

Лукаку отворено кажа дека сака трансфер во Интер, во тој случај најдобра опција е Икарди да се замени со Дибала. Ситуацијата си Икарди замина предалеку, џабе се надеваме дека може да остане.

Џеко, Лукаку, Лаутаро, Дибала би бил страшен напад!


Не ми е јасно зошто не се вмешаме за Хамес Родригез. Наполи е заинтересиран, цената е околу 50м евра, колку еден Барела...
 
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.314
Поени од реакции
7.450
Мислам сезонава изненадувањето ќе биде Бејл во Интер. 3 годишен договор со 12 милиони по сезона и 60 милиони за трансфер, вкупно 96 милиони вреден траМсфер. Ќе ора кај Конте, а Роналдо ќе плаче пошто ќе губи титула од Бејл.

Извор: Тролејбус Димарцио
 

Kajgana Shop

На врв Bottom