D
Deleted member 95595
Гостин
Sekoj za sebe, mene lichno ovie mi se niski temperaturi, bi mi bilo dosta svezo. Na 26 mene nekako zasega mi e naj ok. Ne sakam neshto presvezo da pravam da mi e, nego onaka, prijatno. I radi bebeto mi e, ne sakam epten svezo da pravam. Inache perfekt e, epten mi e keif ko ke si gi gledam klimichkive kako mi rabotat. "Skapa igrachka", taka mi reche toj od kaj shto gi kupuvav klimite koga gi mestevОбично е вака:
Фен на Ауто,
09ч сабајле на 24ц
14ч на 21ц
17ч на 24ц
23ч на 26ц
Од прилика вака, понекогаш менувам по некој параметар.
А со ваков тајмер е убаво што и некој да ја издрапа климата (најчесто исклучи) таа пак ќе се упали и нема да се прегрее просторот. А и ако ти стане топло пошто си работел низ дома ставам на 16ц и после некое време пак таа сама ќе се врати на нормаленит режим на работа. Значи поставена ми е вака плус минус некој степен и бајаги фино е во просторот. Дека она си фаќа уште од утрото, не дозволува да крене температурата многу и нема потреба после да форсира и народ да ја "гаси". Туку си пирка уште од ладното и си одржува. Со тоа што во 14ч веќе е потопло плус и ефтина струја и ја ставам на помалку за да излади за кога ќе си дојдеме од работа да влеземе во убаво и ладничко.