Бев и на аеродром и на плоштад па да пренесам ..
Тргнавме со коли од Јане , на аеродром доаѓаш имаше доста луѓе се изначекавме многу но за овие шампиони вреди ..
Атмосферата реално не беше само навивачка , се пееше ајде Заев пуши го к*урот .. исто и за Шилегов , дури и за Павле ајде Павле дај една заедно да шмркаме

.. се осеќав како да сум на митинг на Вмро ..
За ова никогаш Северна секогаш Македонија ок подржувам и јас нормално нека се пее , ама сум отишол да пеам за Вардар не за Заев глупости .. јас не сум ни Вмро ни Сдсм али ова требаше да бидат песни за Вардар ..
Никој не спомна , но кога се качија од МТВ на автобусот (за да снимаат)пред да стигнат играчите буквално експлодиравме, почнавме сите МТВ ш*иптари се маваше по нив и избегаа

Епа мислам и заслужија , јеби се МТВ
Стигнаа Вардарци , запаливме баклите и лудница , убав пречек но кратко 5-10 минути немаше многу песни штета ..
На плоштад стигнав пред играчите за чудо , имаше доста народ ...
Кога стигнаа шампионите лудило

Се запалија бакли горе од триумфална и горе од зградата што се гради до Мериот јако беше нема што
Кога се спомна Град Скопје се доби многу свирежи , очигледно за Шилегов е ова , во 2017 немаше свирежи а прославата беше партиски организирана од Вмро .. така да народов е поделен партиски до немај каде.
Играчите супер се претставија на бината сами со најава

, само фалеше пред крај еден од Комити да се качи на бина и да имаше повеќе навивање и да се направеше сите доле и да грми шампионе але але
Како и дае Вардар е Европски првак , народот си го сака Вардар ова е порака до сите да го задржат Вардар на ова ниво