La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е работата дали ќе се погоди новиот тренер, туку се работи за тоа што е нужно време да има промени.
Циклусот на Валверде е завршен.
Ок тоа ама на изгубено финале толку "радување" па и на крај ако не го отпуштат [emoji23][emoji23]

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ок тоа ама на изгубено финале толку "радување" па и на крај ако не го отпуштат [emoji23][emoji23]

Не знам кој се радува на изгубен натпревар на клубот што го подржува!

А и да не го отпуштат ќе си пукаат во колено самите.

Не знам кој се радува на изгубен натпревар на клубот што го подржува!

А и да не го отпуштат ќе си пукаат во колено самите.
Поентата ми е дека во нивниот фан клуб и овде си мислеа дека одма ке го отпуштат после поразот а еве може и ке остане. Па и плус и да го отпуштат кој и да дојде друг може следната сезона и без никаков трофеј да си останат па и полош од овој да биде :D

Оу да, не треба да сакаме да го сменат Валверде иако е катастрофа, затоа што можно е наредниот тренер да не ни се погоди.

hqdefault.jpg

Треба Валверде да остане, Меси и играчите го сакаат тоа. Не може на 2-3 фанови ако не им се допаднал да го бркаат.

Поентата ми е дека во нивниот фан клуб и овде си мислеа дека одма ке го отпуштат после поразот а еве може и ке остане. Па и плус и да го отпуштат кој и да дојде друг може следната сезона и без никаков трофеј да си останат па и полош од овој да биде :D

Кога ќе ти прегори сијалицата дома у дневна не ја менувај, од кај да знаеш новата дали ќе свети. У кратки црни тоа ти е твојата логика.

Валверде немој да си дал отказ, ти ни си единствената светла точка за наредна сезона [emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Валверде немој да си дал отказ, ти ни си единствената светла точка за наредна сезона [emoji14]

За што?..за второ место?[DOUBLEPOST=1558853349][/DOUBLEPOST]
Кога ќе ти прегори сијалицата дома у дневна не ја менувај, од кај да знаеш новата дали ќе свети. У кратки црни тоа ти е твојата логика.

Ова би имало логика за играчите не за Валведере,кој сака тренер нека дојди неможите наеднаш да играте како што си имате замисла...7 играчи во тимот треба да се сменат...две сезони Меси со Алба сами си играат во екипата..1000 милиони потрошени и ниту еден играч не се погоди.

Ова би имало логика за играчите не за Валведере,кој сака тренер нека дојди неможите наеднаш да играте како што си имате замисла...7 играчи во тимот треба да се сменат...две сезони Меси со Алба сами си играат во екипата..1000 милиони потрошени и ниту еден играч не се погоди.
Хмм.. јас знам зошто.

За забава бе џонка [emoji846]

Ама и кога прегорена ке ја замениш со иста прегорена и тоа е интересно. Дај бе земете пример со Утд 10 тренери сменија па еве последните 7 години најголем успех им е Ле. Не велам дека е добар тренер Валварде нека го сменат ама сега ме мрзи да цитирам мислења од вашиот фан клуб во текот на натпреварот со Валенсија се додека не дознаа дека на крајта пак ке си остане комедии. Кај сте сега да пишете 2-3 поста фала ви Валенсија?

Последно уредено од модератор:
Алба некако климав ептен, ме зачуди што Солер со топка во нозе успеа да избори додавање кон Родриго за вториот гол. На крајот на краиштата Барселона не успеа да ја искористи една од подобри сезони на Меси и да освои тројна круна.

Алба некако климав ептен, ме зачуди што Солер со топка во нозе успеа да избори додавање кон Родриго за вториот гол. На крајот на краиштата Барселона не успеа да ја искористи една од подобри сезони на Меси и да освои тројна круна.
Abe kakva trojna kruna bitno Valvarde out.
Управата им направи на фановите fuck in brain.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom