La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Играчиве на Барса ни у ВЦ не идат на мочање ако прво не му го додадат на Меси

Аууу како ја почнаа сезонава Валенсија...а на крај завршија со титула+ЛШ+1/2 финале во ЛЕ.

Топ сезона после таков очаен старт (y)

Леле Гуедеш што утна на крај, ДВА ПАТИ..................

Играчиве на Барса ни у ВЦ не идат на мочање ако прво не му го додадат на Меси
Жалното е што од тие играчи што вечерва го носеа дресот само Меси и дали уште 2-3ца заслужуваат да бидат првотимци во екипа која сака да ги освои сите титули.

Ако се случи ова, големи должници ќе сме на Валенсија :)

каква утакмица, колкав влог, затоа за мене секогаш шампион на Куп ќе има поголема тежина од една "финансиска ЛШ" било стигнал до полуфинале, или изборил четврто место во лига.
така не се радува за четврто место, така не плачат играчите на крај за четврто место.
на ова чекав 11 години:pijani:

Фала на Валенсија [emoji23][emoji23][emoji23] Интересни ми сте како сте сигурни дека новиот тренер 100% ке ви се погоди.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

FFG9EEc.jpg

Подобра завршница за 100 годишнината - здравје! Амунт!

Фала на Валенсија [emoji23][emoji23][emoji23] Интересни ми сте како сте сигурни дека новиот тренер 100% ке ви се погоди.

Неможам да ги разберам,пола играчи за ѓубре му се,сакале брз и динамичен фудбал да играат со Ракитич,Бускетс,Видал,Суарез и Кутињо..од спор поспор..ако не е Алба нема кој да се уфрли зад играчи...кога пишев дека Дортмунд до грклан ги закла за Дембеле овде ретардиран ме направија..две години 0 учинок од најголемиот грабеж во историјата на фудбалот..нека купваат глупости и пак тренерот ќе му биди крив

Не е работата дали ќе се погоди новиот тренер, туку се работи за тоа што е нужно време да има промени.
Циклусот на Валверде е завршен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom