- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.503
- Поени од реакции
- 10.869
The Shermanator 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дечки дај оладете малце..... ке ви треба клима.... ептен се препукувате....читам xxx постови назад....@Strelec со греачи ќе фалиш дефрост. па ти си бре момак... јас таква глупост не би пишал во ниедно упатство или реклама дека има кај клима а твојов бренд г... на секоја страна се фали, па за која технологија праиме муабет бре стрелчо. греач на тацназатоа гледаш сега зашто нема еуровент г... . ај сега одмори се празников и концентрирај се на бокалите како да ги продадеш.

Tundrata ti e proverena rabota, mnogu pozitivni korisnicki iskustva. Ima i Eurovent. Megju ovie dve sho gi postira, izborot e i povekje od jasen.Дечки дај оладете малце..... ке ви треба клима.... ептен се препукувате....читам xxx постови назад....
нее ок тоа .....
дај кажете изборот е намален на овие 2 инвертори тундра 18ка / и вивакс 18 аери
цените на клими.мк се тундрата 38500 виваксо 39990. односно и кај други препродавачи е таа цената / но јас ке имам попуст од по неколку илјади на која и да е,
ваш избор кој би бил ке се грее точно 40 квадрати добра внатрешна изолација и итонг зидана куќа без фасада со алумин прозори......
https://klimi.mk/sporedba.php?id1=221&id2=314
OkTundrata ti e proverena rabota, mnogu pozitivni korisnicki iskustva. Ima i Eurovent. Megju ovie dve sho gi postira, izborot e i povekje od jasen.
Edit: Tundrata ima i Mitsubishi kompresor.
ne mozam so sigurnost da tvrdam ama nad 70% od nas tuka imame klimi bez display za temperatura na vnatreshnata. Zemi si eden obichen termometar za doma i reshena rabota.Ok
Во ред, на одговорот, одлучив тундра имам и екстра цена, вклучувајќи го и wi-fi модулот за неа,
Едно не ми е јасно дека нема да има дисплеј за тоа како ќе функционира, или преку далечинското се гледа / што/како се случува .. ако има некој хаир тундра да сподели ....
ако се однесува на мене постов ... односно на хаиер тундра 5,5кв / дај кази твој предлог тогаш....секое мислејне/коментар е добредојдено *коментарот не ми беше за конкретниот модел или уред (истото ќе го речев и кола да купуваше), со се е така црвот понатаму само ќе длаби и незадоволството ќе се зголемува, има исклучоци ама ретко,
но твои пари твој избор секако според сопствени желби и услови.
се надевам ќе донесеш исправна и правилна одлука, со среќа.
brat, bitno e i budzetot kolkav e. Ako 40k ti e maksimum sho mozis da dajs togas podobra od Tundrata nemas, proverena, so Mitsubishi kompresor. Ako imas za davanje 60, 70k togas imas i podobri klimi od nea, ama se e do parite. Eve jas ti ja preporachuvam Mitsubishi SF50, 75000 denari e.ако се однесува на мене постов ... односно на хаиер тундра 5,5кв / дај кази твој предлог тогаш....секое мислејне/коментар е добредојдено *
Limitiran e budzetot 40k, maksimum , koga bi dal 75k ke dadam uste 25k i ke pravam fasada na 2 zidovi i so poevtina 18ka, primer so tundrata ke se gream ....kako sto napomna so mitsubusi kompresor e ..brat, bitno e i budzetot kolkav e. Ako 40k ti e maksimum sho mozis da dajs togas podobra od Tundrata nemas, proverena, so Mitsubishi kompresor. Ako imas za davanje 60, 70k togas imas i podobri klimi od nea, ama se e do parite. Eve jas ti ja preporachuvam Mitsubishi SF50, 75000 denari e.
Limitiran e budzetot 40k, maksimum , koga bi dal 75k ke dadam uste 25k i ke pravam fasada na 2 zidovi i so poevtina 18ka, primer so tundrata ke se gream ....kako sto napomna so mitsubusi kompresor e ..
sepak fala na sovetot ...