Не постои здрав леб.
Поради високиот гликемичен индекс и/или самата пченица што е уништена од модификација?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не постои здрав леб.
1.Поради високиот гликемичен индекс и/или самата пченица што е уништена од модификација?
Има 1% урда на идеал шипка во тинекс и исто така Шмарски рок на зелене долине е ПОЛУ-масен -12.3% кашкавал во тинекс и рамстор.И јас имам прашање. Баш пазам на исхраната, ама јадам и многу сирење. До сега што начекав по маркетите и продавниците сите се полномасни сирења со 15-20% заситени масни киселини.
Дајте совет од каде и кое сирење побезмасно да се земе?
Сурутка или Whey, се пие одма после трениг 30грама и околу 20грама сабајле после станување. Генерално и нема најточно како се зема и зависи од тоа колку внесуваш преку храна. Доколку не внесуваш доволно некогаш и три дози, некогаш само една. Тоа е додаток во исхрана не замена за исхрана првенствено. Имај некоја основа од прилика 1.7г -2г протеин по телесна тежина. Имај избалансирана разновидна исхрана тоа е клучМоже ли некој да ми каже како се пие сурутка во прав по колку дози и кога во текот на денот ?
Па според мене 8-10 недели би требало да се доволно за cut ако си мид фат сепак зависи тоа.Здраво. Имам 81кг, а висок сум околу 176. Планирам од мај да се чистам т.е топам масти. Некој да ми каже кој е најдобар начин да слабеам масти, а колку-толку да задржам мускул. Планирам да почнам со кардио секој ден, но ме интересира нешто околу исхраната. Иначе викаат дека пулсот при кардиото требало да биде околу 140-145 за да се топат мастите, се над тоа се горел и мускулот... некој околу ова да потврди дали е точно? Ии ме интесесира дали околу 8-10 недели е доволно за cut
Е да си жив, секоја за посебна машина. Ќе планирам деновиве не сум седнат ќе направам некој пост околу тоа и соодносот на макро нутриентите.Калорија си е Калорија, но секоја е за посебен вид на 'машина'.
Составот е одличен.Што мислите за урдава на Бучен Козјак со ниска масленост? Би требало да е точна нутритивната вредност.