- Член од
- 24 декември 2017
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 117
јас чекам година и 2 месециАбе до направија со происходите, зар е нормално повеќе од 1 година да не е готов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас чекам година и 2 месециАбе до направија со происходите, зар е нормално повеќе од 1 година да не е готов?
jas za proishod cekav 16meseciјас чекам година и 2 месеци
Јас не ги носев, односно носев дел. Потврдата од БККС ми беше оригинал, а умреница од прадедо, прабаба и мајка ми,исто и нотарска изјава за разлики во Име, ги немав доставено, па кога ме ставија на финален преглед одма ги доставив за да не ме стават на дополнителна.Ima li i drugi tuka na forumov koi sto bile na intervju ovaa godina a da ne gi nosele na intervjuto dokumentite so koi dobile proishod.
Има посредници кои беа и сеуште се врзани со ДАБЧ и покрај аферата, и отворено ти кажуваат дека за происход се плаќа 100 евра и го зимаш за еден месец.Еве лично јас откако поминаа 6 месеци и абер немаше да излезе, си платив и за 1 ден ми го дадоа.затоа да не верувате на посредници дека ќе биди убрзана постапката , порано происход се добиваше за 2-3 месеци , и указ се потпишуваше за 3-4 месеци, а сега ова не е нормално и претерано !
Да секако дека можеш, одбираш дата и час.Edno prasanje do tie sto veke podignale ukaz: Koga se zakazuva terminot na stranata dali imas opcija da biras koga da bide terminot od prilika ili nesto slicno... ?
Fala druze... neka prodolzat samo vaka i site da si birame data i chasДа секако дека можеш, одбираш дата и час.
Jas 8417/2015 intervju 26.01.2016 .na poroverka od VP od 07.12.2018 so pasos sestra potvrda VT pradedo i krstenici tetki uste cekam.So sreka ako ima nesto te sledam .Екипо 82**/2015 ...интервју јануари 2016 ...проверка кај вицепрезидента веќе скоро пола година, а претходно 1 година на дополнителна. Некои сознанија некој да има, помрднување од мртва точка...??? Со документи од брат иначе.
Koga bese ti na intervju? znam deka bese pred mene malku.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ooo greska sum bil jas sum 07.08.201815.8.2018
Se najdobro cestita sega odi i zivej go zivotot vo evropa vo pravata civilizacija se najdobro uzivaj pozdravpotpisan ukaz broj 54 vcera decki i cuvstvoto e woow srcev udar ke dobijav. inace intervju 04.juli 2017 samo so izvodi od pradedo i potvrda od bugarsko selo .. vi ja posakuvam mnogu srejka site da si docekate i trpenie ii pozitivni misli.. Nemoj da citate negativni komentari zato sto neznajte tie so kakvi dokumrnti se i kako pominale intervju i dali se osuduvani ili se.. ne se bazirajte na komentarite.. sekoj neka si gleda za sebe i se ke bidi kako sto treba samo trpenie.. so srejka na siteeeeee od srce vi pisam ii site da izradvate so pozitiven komentar![]()
I jas sum godina i dva meseca tocno od 20.3.2018јас чекам година и 2 месеци