Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И слепо пиле, ќе колвни пченка некогаш. И јас и ти да го поврзиме Јуве со 99% од играчиве во топ клубовиве, ќе ги погодиме трансферите, не? Секојдневно тој не поврзува минимум со 20 играчи, и на крајот нормално дека Јуве ќе купи еден од нив. Релевантноста му падна, барем тоа е мое мислење.

Инаку, кога сме кај Алегри, ерата му заврши во Јуве. Го достигна максимумот на својот капацитет и убаво си кажа и самиот, добро е да си замини со крената глава, а не шутнат сред сезона. И се сложувам, дека со имињава што не споредуваат (Инзаги, Сари, Михајлович итн) нема изглед да донесат ништо плус од она што го имавме со Алегри но секогаш постои фактор изненадување. Инзаги негува многу убав фудбал со Лацио, но не е исто Лацио со Јуве. И Алегри кога потпиша за Јуве 90% од фанојте не го сакаа.

Не дека е слаб Алегри, ама неговата тврдоглавост во однос на некои работи, и кавгите со играчите беа пресудни за да го променат. Тоа дека Дибала, Кансело и останатите ставиле слики на инста и фб каде се простуваат со него не значи дека немале несогласувања. Its all about sports manner.

Ете го и Бенатија излезе со својата приказна, каде вели дека кога чул дека Бонучи се враќа, веднаш побарал состанок со Алегри и на тој состанок му било речено дека никој нема granted позиција во одбраната, а сепак не добил ни една шанса да се покажи на терен, и дека затоа заминал, т.е. Алегри не си достојал на зборот.
После Кардиф се знаеше дека ќе си оди, едноставно го достигна максимумот во Јувентус и фала му за се, али мораше да има промени. Е сега доколку тие промени се некој од Мурџо, Синиша или Сари тогаш шта речи, коју поруку послати. Конте не сакам да се врати али ајде некако би го прифатил, исто и Симеоне, со тоа што вториов не знаеме како ќе се снајди со авторитети како Роналдо и компанија. Еден од Гвардиола и Дешамп да биде јас ќе сум задоволен. За првиов нема што да се трошат зборови а вториов остана некако недокажан во Јуве и многу пати има изјавено како се каел зошто не го водел тимот и во прва лига.

Fabio Paratici had a dinner with Simo Inzaghi last week, Who's in pole position to replace Allegri at Juventus, According to Sky

А Алегри вели дека Бенатиа одбивал да игра па дури и да тренира на моменти...

За Роналдо прв објави и Алегри а дека играме нагодување да очигледно...

Инзаги сакам да биди пред Миха, Сари.. Сари го неќам поради тоа што нема план Б и преочигледно е како да го блокираш неговиот тим да не ја игра својата игра.

Макс е испратен како што заслужи ко Џентлмен.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Факт е дека Алегри ги изгуби конците, и да правел проблеми Бенатија сигурно ќе беше многу подобар од Бонучи кој не сакам да го гледам, кога игра тој човек не го гледам Јувентус со исти очи, после сите пиздарии што ги направи. Да може некако да се собере Де Лигт заедно со Киелини во одбрана па па па.

После Кардиф се знаеше дека ќе си оди, едноставно го достигна максимумот во Јувентус и фала му за се, али мораше да има промени. Е сега доколку тие промени се некој од Мурџо, Синиша или Сари тогаш шта речи, коју поруку послати. Конте не сакам да се врати али ајде некако би го прифатил, исто и Симеоне, со тоа што вториов не знаеме како ќе се снајди со авторитети како Роналдо и компанија. Еден од Гвардиола и Дешамп да биде јас ќе сум задоволен. За првиов нема што да се трошат зборови а вториов остана некако недокажан во Јуве и многу пати има изјавено како се каел зошто не го водел тимот и во прва лига.
Дешамп e one trick pony Како Сари. Ми се чини ја осакати Франција ако освоија светско колку само никаков фудбал играат со оние играчи...

Сакам победник за тренер или ненормален потенцијал., не чекор назад.

Дешамп e one trick pony Како Сари. Ми се чини ја осакати Франција ако освоија светско колку само никаков фудбал играат со оние играчи...

Сакам победник за тренер или ненормален потенцијал., не чекор назад.
Како бе чекор назад може да е Дешамп, финале на европско со Франција и светска титула со Франција, бил како Сари :confused:. Па и да имал играчи тие играчи треба да ги контролираш да им дадеш до знаење кој е кој и човекот е сосема успешен во тоа, ајде да го видиме Инзаги кога ќе му рипнат Роналдо и компанија на што ќе личи Јувентус, меч со две острици е тоа. Не е Јувентус екипа за проба на тренери, ако веќе сакаме титула ЛШ. Не дека и некој искусен ти е гаранција ама пак.

Како бе чекор назад може да е Дешамп, финале на европско со Франција и светска титула со Франција, бил како Сари :confused:. Па и да имал играчи тие играчи треба да ги контролираш да им дадеш до знаење кој е кој и човекот е сосема успешен во тоа, ајде да го видиме Инзаги кога ќе му рипнат Роналдо и компанија на што ќе личи Јувентус, меч со две острици е тоа. Не е Јувентус екипа за проба на тренери, ако веќе сакаме титула ЛШ. Не дека и некој искусен ти е гаранција ама пак.
Јас кажав мое мислење за ДД со оние играчи онакво мачење да игра онаа репрезентација е срамота, ако Јуве под Алегри последнава година беше мачење (шо реално беше) тогаш не очекува истото тоа е факт. Како би се покажал не знам ама пре би некој со потенцијал шо негува напаѓачки фудбал (Инзаги) пред ДД.

Кога сме кај победници ме интересира шо мислење имате за Мурињо.

Јас кажав мое мислење за ДД со оние играчи онакво мачење да игра онаа репрезентација е срамота, ако Јуве под Алегри последнава година беше мачење (шо реално беше) тогаш не очекува истото тоа е факт. Како би се покажал не знам ама пре би некој со потенцијал шо негува напаѓачки фудбал (Инзаги) пред ДД.

Кога сме кај победници ме интересира шо мислење имате за Мурињо.

Какво мачење другар светска титула освои, за какво мачење зборуваш и за какви играчи зборуваш? Од сите споменати можни тренери на Јувентус само Гвардиола и Конте би ги ставил пред него никој друг.

Какво мачење другар светска титула освои, за какво мачење зборуваш и за какви играчи зборуваш? Од сите споменати можни тренери на Јувентус само Гвардиола и Конте би ги ставил пред него никој друг.
Не сме гледале иста Франција тоа е.

Не сме гледале иста Франција тоа е.

Која Франција? Франција финалист на европско и Франција светски шампион. Што да гледаме треба. Како Мбапе секој меч дава по 5 гола и Франција победува 8-0?

Која Франција? Франција финалист на европско и Франција светски шампион. Што да гледаме треба. Како Мбапе секој меч дава по 5 гола и Франција победува 8-0?
Олади малце мани пивце, ти реков не сме гледале иста Франција не гледаме исто на работите и то е.

Олади малце мани пивце, ти реков не сме гледале иста Франција не гледаме исто на работите и то е.

Нормална дебата другар, no hard feelings ;). Доволно долго пратам фудбал за да знам оти се големи шансите Симоне да фејлне во Јуве. Не дека и Дидие не е ризик но е многу попроверено име за разлика од гореспоменатиот.

tapatalk_1558447757887.jpeg

Паратичи е во хотелот со уште 5 др луѓе :)[DOUBLEPOST=1558456499][/DOUBLEPOST]Момблано, наводни внатрешни извори од хотелот, фанови присутни и адвокатот на Ањели изјавил дека Јуве депозирал договор за еден Од Гвардиола и Зидан.

Сите апсолутно сите околу хотелот (наводно) потврдуваат дека Гвардиола е следниот тренер. Ова демек од инсајдерски инфо денес би требало да е денот на објава. Се работи на договор со Сити.

Последно уредено:
Ако ни дојде Пеп, ќе нема потреба да се игра веќе Серија А :)

Ма да тешко, јас не верувам дека ќе дојде... а и овој Момблано у деца се колнеше дека новиот тренер ќе бил со сина крв (жабар)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom