- Член од
- 23 ноември 2016
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 45
Кај можам да ги најдам законите за тендери во однос на училиштата, мислам дека се класифицирани во законите за јавни набавки?
Контактирај ја асоцијацијата на млади правници можеби ќе ти помогнатЗдраво на сите. Може ли некој да ми каже следно: Поднесов барање за БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОШ... ги исполнувам условите.. соц.случај , ама Министерство ме одби... Дека барањето било за спор во врска со НПН ?!?!?!
Пробано е тоа пријателе......тие ми помогнаа околу поднесување на барање за БПП ама не можат повеке. Мислам дека као некој да им врши притисок.....Контактирај ја асоцијацијата на млади правници можеби ќе ти помогнат
Таа материја е уредена во Законот за биомедицинско потпомогнато оплодување.Dali IMA donesen zakon za surogat majka? Dali IMA pravo maz da si angazira surogat majka za da dobie potomstvo?
Blagodaram.Ke iscitam.No na prv pogled se odnesuva samo na bracni I vonbrachni dvojki.Таа материја е уредена во Законот за биомедицинско потпомогнато оплодување.
Според Законот за земјоделство и рурален развој, член 47Со кој закон/правилник е регулирано правото на субвенции во земјоделието ? Поконкретно ми треба за субвенции за стар лозов насад.
Kога гледаш дека никој не ти одговорил, прашај адвокат.DALI IMA ZAKON KOJ MU DAVA ZA PRAVO DA PRODOLZI SO GRADBA IAKU GRADEZNIOT INSPEKTOR MU NALOZIL SO RESENIE DA OTSTRANI DEL OD GRADBATA BIDEJKI NE MU E OPFATENA SO OSNOVNIOT PROEKT IMA RESENIE ZA OTSTRANUVANJE VO ROK OD 30 DENA , NO TOJ SEPAK GRADI I NE OTSTRANUVA-KAZNI,KADE DA SE PRIJAVI? I STO PO ISTEKOT NA 30 DENA ?