Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
а моѕе и не е тепан како мал ?
шала на страна не е воспитан образован и културен човек, уличар без карактерен човек. и тој утре не моѕе ни добар родител ни добар сопруг ни ништо да биде.
го трпам пошто ме мрзи да си фатам дечко
Го трпиш можеби затоа што се плашиш и да бидеш сама?
Не гледај така на работите, не трпи некого кој те лаже и не те цени доволно.
Ако сакаш за некоја година да се жалиш во тема на разводи тогаш продолжи со него.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
Го трпиш можеби затоа што се плашиш и да бидеш сама?
Не гледај така на работите, не трпи некого кој те лаже и не те цени доволно.
Ако сакаш за некоја година да се жалиш во тема на разводи тогаш продолжи со него.
абе ѕа секое тенџере има капаче
него знам дека ке иам големи проглеми со тој човек ама ете не моѕам без него и тоа е. не мозам да го преболам и не. ке го откачам и пак ке сакам и што. слабост и несигурност во себе и тоа е. а моѕе и го сакам па затоа. стварно не знам која е причината.[DOUBLEPOST=1556895154][/DOUBLEPOST]
Колку мора да ви е досаден и тажен животот да си тропате приказни по форум. Порано бар немало може поинтересна занимација, али сега бе.
зошто си на форумов ако не ти е интересно?
добар совет стварно :mad::mad::mad:
место да каѕеш како да го решам ти ме ѕеѕаш (n)

Последно уредено:
Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
абе ѕа секое тенџере има капаче
него знам дека ке иам големи проглеми со тој човек ама ете не моѕам без него и тоа е. не мозам да го преболам и не. ке го откачам и пак ке сакам и што. слабост и несигурност во себе и тоа е. а моѕе и го сакам па затоа. стварно не знам која е причината.[DOUBLEPOST=1556895154][/DOUBLEPOST]
зошто си на форумов ако не ти е интересно?
добар совет стварно :mad::mad::mad:
место да каѕеш како да го решам ти ме ѕеѕаш (n)
Ti nemozes da go resis problemot, a od druga strana i ne sakas. Sigurno si nasla nekoj tip so pari i sega se plasis ako go otkacis, ke sekne izvorot na finansiranje. Mene nekoj taka da me ponizuva?? Pa ke go oteram u 3 lepe bre.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
Ti nemozes da go resis problemot, a od druga strana i ne sakas. Sigurno si nasla nekoj tip so pari i sega se plasis ako go otkacis, ke sekne izvorot na finansiranje. Mene nekoj taka da me ponizuva?? Pa ke go oteram u 3 lepe bre.
Уште не си ја откачил партнерката?
И после девојчињата биле материјалистки.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.578
Ne ke da si devojce so 33 god...
Само во Македонија на 25 год. се деца а на 33 се баби, ама чим ти така каѕуваш да така е, а 34 години иам иначе.
Материјалниот апсект е пред духовниот, не љубов и почит туку пари и моќ.
ппс - се нудиш да ме шеташ да уѕивам одмори викенди патувања, гардероба, ручеци и сл. убава сум?

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Само во Македонија на 25 год. се деца а на 33 се баби, ама чим ти така каѕуваш да така е, а 34 години иам иначе.
ппс - се нудиш да ме шеташ да уѕивам одмори викенди патувања, гардероба, ручеци и сл. убава сум?
Imam jas kogo da setam, tropni na druga vrata :P

Член од
22 април 2019
Мислења
14
Поени од реакции
5
Изгледа на сите се нуди

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Не сум скептик, до пред некој ден не гледав никоја освен неа.. Али баш сега почнав да размислувам дека во позадина губам баш добри прилики.. Баш сега има едно девојче ме симпатизира али мртов ладен сум пошто незнам на што сум со оваа другава..
Незгодна ситуација..
Мали! На свето има 3.5 милијарди жени. Од тие вероватно се околу 350 милиони женски на твоја возраст.
Узми шта ти живот пружа. А не да машташ за нешо шо е комплицирано и нејасно.

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Заљубен сум во најдобриот другар. Не знам што да правам, не сакам да го изгубам.. А многу го сакам и ме привлекува и физички, интелектуално и сексуално. Не верувам да он ме сака. Не сакам да го повредам, за мене што ќе бидам ич не ми е гајле!
Значи се заврши и пријателстовото. Ни тоа не било искрено. За жал не се ни чувствувам ни повредено, се чувствувам изманипулирано зошто толку време сум дал и внимание на очигледно едно безвредно суштество. Не вреди за никој да се нервирате и приумирате, на сите им доаѓа крајот. :angel:
Битна да ви е душата чиста и совеста, од тоа поголемо и подрагоцено богатство нема. А некој нека си прима к**** од ескорти надвор од државава, а овде поштен. :ROFLMAO::notworthy::aplauz:
На сите паѓааат маските.. А колку го сакав и немав намера да го повредам, да го земам под закрила и да му докажам со дела, а не само на зборови колку многу го сакам. Вака се засра, не знам дали би му простил некогаш иако беше единствената личност во мојот живот што ја сакав, што ја сакав отворено и целосно искрено, а знам дека сум и сум глуп колку и што сум добар. :свиркам:o_O:unsure::pijani:

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.596
Поени од реакции
2.478
Батка педери се накотија у градов бе како гремлини се.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Значи се заврши и пријателстовото. Ни тоа не било искрено. За жал не се ни чувствувам ни повредено, се чувствувам изманипулирано зошто толку време сум дал и внимание на очигледно едно безвредно суштество. Не вреди за никој да се нервирате и приумирате, на сите им доаѓа крајот. :angel:
Битна да ви е душата чиста и совеста, од тоа поголемо и подрагоцено богатство нема. А некој нека си прима к**** од ескорти надвор од државава, а овде поштен. :notworthy::aplauz:
На сите паѓааат маските.. А колку го сакав и немав намера да го повредам, да го земам под закрила и да му докажам со дела, а не само на зборови колку многу го сакам. Вака се засра, не знам дали би му простил некогаш иако беше единствената личност во мојот живот што ја сакав, што ја сакав отворено и целосно искрено, а знам дека сум и сум глуп колку и што сум добар. :свиркам:o_O:unsure::pijani:
Не ви било пишано, ај друг ќе си најдеш.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom