UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Бев надвор од интернет и сл. едно 4-пет дена и не гледав. Сега, може сум грешка, ама според ова ова што го читам, Тотенхем треба и на исламот да му заблагодарат за победава.
Не знам како вакви работи нема да влијаат на цена и бараност на фудбалери муслимани на пазарот.

Е зашто да му се заблагодари на исламот?
Што муслиманот им даде гол и ги натера да постигнат 3?
Ова не е прв меч да се игра на Рамадан, а и тренерот на Ајакс, па и самите играчи биле свесни за тоа.

Е зашто да му се заблагодари на исламот?
Што муслиманот им даде гол и ги натера да постигнат 3?
Ова не е прв меч да се игра на Рамадан, а и тренерот на Ајакс, па и самите играчи биле свесни за тоа.
Прво, не реков да му се заблагодарат на исламот, туку да му се заблагодарат и на исламот. Од тука, све друго што си кажал нема некоја подлога. Значи нигде не тврдев дека тоа е причината што изгубиле, туку една од комплексот причини.

Искрено, дали стварно мислиш дека одлука за купување на муслиман играч нема да има влијание, кога се знае дека он таму за клучните утакмици може нема да јаде ни пие вода едно 15 саати дневно?

Па не постат сите муслимани но добро.

Па не постат сите муслимани но добро.
Не постат сите, али овие тројца кои играле во полуфиналево не јаделе и пиеле 15 саати пред утакмица.
Не постат сите, али он кога го купува не може да знае дали у будучност него нема да кликне некад дека ќе треба да не пие и јаде по 15 саати дневно кога се најклучните утакмици, мада и тоа може да биде дел од договор (ваљда).

Не постат сите, али овие тројца кои играле во полуфиналево не јаделе и пиеле 15 саати пред утакмица.
Не постат сите, али он кога го купува не може да знае дали у будучност него нема да кликне некад дека ќе треба да не пие и јаде по 15 саати дневно кога се најклучните утакмици, мада и тоа може да биде дел од договор (ваљда).
A od kaj znaes deka ne jadele ovie od Ajax, dojki.mk ti kazaa? Na denot na mozebi najbitnata utakmica za niv vo zivotot se pravat i isklucoci veruvaj.

A od kaj znaes deka ne jadele ovie od Ajax, dojki.mk ti kazaa? Na denot na mozebi najbitnata utakmica za niv vo zivotot se pravat i isklucoci veruvaj.
Мислиш тие од ОффНет (линкот што го имам ставено) до толку погрешни информации ставаат?

Мислиш тие од ОффНет (линкот што го имам ставено) до толку погрешни информации ставаат?
Ne mislam, tvrdam. Gledas kolku gluposti imaat istreseno vo statijata? Hipoteticki, i da postele, tesko deka bas tie informacii ke gi otkrivaat pred i posle mecot zaso fanovi na glava ke mu se kacat na trenerot a i na igracot. Pamtam dodeka bese Murdzo vo Inter javno go iskritikuva Muntari deka vo klucen del od pripremite postel, rahotata do ISIS stigna, javno mu se zakanuvaa na Murinjo :pos:

Zijec da postese ne veruvam deka ke gi igrase site 90 minuti i deka ke trcase sprintovi vo 90ta minuta.

Мислам дека кај муслиманите има варијанта да не постиш еден (или повеќе)ден,ама тој ден/денови да го "вратиш" коа ќе заврши постењето.
Сигурен сум дека ја прават таа комбинација некои фудбалери.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk

По купот во Холандија минатата недела пишаа дека на двајцата им дале совет дека најдобро е да го избегнат постот, а овие не послушале, може и го прескокнале тој ден барем кај нив може. Како и да е тоа не е причината за поразот, после 2:2 имаа две убави шанси.

Па преку кур ако не јаделе, дали сте свесни колку само се наметнува исламот во секое поле од животот во Европа

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Не разбирам како тоа сите мислите дека е голема работа и не влијае врз нивните перформанси ако не јадат и не пијат повеќе денови по ред по 15 саати дневно.

Баш како што кажа членот погоре.
Можеби они пред нивните роднини, пријатели од муслиманска вероисповест кажале демек постеле а уствари цел ден си пивкале водичка.
Како помал се дружев со еден бошњак и он за да не го види дедо му дека пие и јаде, ме викаше мене кај него на гости за да може да каже демек мене ми носи кафе, вода и благо. :D

Фергусон не зимаше муслимани баш заради тоа...

Вчера фигурантите ми беа албанци, еден не постеше ама другиот кој постеше едвај жив одеше! Можам да замислам каков минус е за фудбалер!

Лани разбрав Салах не постел, затоа му се врати со тоа што се повреди во финалето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom